Perustiedot ehkäisypillereitä Yasmin ja Ortho Tri-Cyclen

Ihmiset, jotka ovat seksuaalisesti aktiivisia ja jotka säännöllisesti harjoittavat seksuaalisessa toiminnassa mieluummin käyttää ehkäisyä estää ei-toivotun raskauden. Kaksi suosituinta ehkäisymenetelmiä käyttävät ihmiset ovat kondomit ja pillereissä. Nämä pillerit tunnetaan myös ehkäisypillereitä. Suullinen pillerit on tarkoitus ottaa säännöllisesti, että on yksi pilleri 24 tunnin kuluessa, ja samanaikaisesti. Ne ovat käytettävissä kuin yhdistelmä pillereitä ja mini pillereitä. Yhdistelmä pillerit ovat pillerit, jotka sisältävät kaksi keinotekoista naishormoneja estrogeenin ja progestogeenin, koska niiden tehoaineita. Mini pillerit, sisältävät vain yksi keinotekoinen naishormoni progestiinia, ja sen vaikuttavana aineena. Tästä huolimatta, mini pillerit ovat aivan yhtä tehokas kuin yhdistelmä pillereitä.

yasmin-largeYhdistelmä pilleri tarjoaa kolme tapaa suojaa raskauden estämällä ovulaation, paksuuntuminen kohdunkaulan liman estää siittiöiden pääsyn kohdun, ja muuttamalla kohdun limakalvon, jotta muna ei voi kasvaa edelleen. Yasmin pilleri on yksi suosituimmista ehkäisypillereitä ja on osoittautunut lähes 100% tehokas tehtävässään. Se sisältää etinyyliestradiolia (estrogeeni) ja drospirenoni (progestiinia) ja sen vaikuttavana aineena. Voit ottaa tämän ehkäisypillerin jos olet 18-vuotias tai yli ja etsivät pitkän aikavälin ehkäisyä, joissa on pieni annos. Pilleri on paras tehokas, jos se on otettu heti ensimmäisenä päivänä kuukautiskierron. Sinun täytyy ottaa tämä pilleri 21 päivän kuukautiskierron 7 pilleri vapaapäivää.

Ortho Tri-Cyclen on myös suosittu ehkäisyä pilleri, joka kuuluu luokkaan yhdistelmä pillereitä, ja sitä käytetään laajasti naiset. Tämä pilleri sisältää etinyyliestradiolia (estrogeeni) ja norgestimaatin (progestiinia) vaikuttavana ainesosana, että apua raskauden ehkäisyyn. Tämä yhdistelmä pilleri antaa myös kolme tapa suojan raskautta. Tämä ehkäisypillerin on tehokkainta, jos otetaan heti ensimmäisenä päivänä kuukautiskierron. Sinun täytyy ottaa tämä pilleri kaikkien 28 päivän kuukautiskierron. Viimeisenä 7 päivän kuukautiskierron, 7 hormoni vapaa Tabletit ovat pakkauksessa, ja tänä aikana, voit saada aikoja. Naiset, jotka ovat raskaana tai on selvää, että ne saattavat olla raskaana tai alle 18-vuotiaiden, tulisi välttää Ortho Tri-Cyclen.

Naiset, jotka ovat ottaa sepelvaltimotauti, vakava sydämen läppävika, korkea verenpaine, aivohalvaus tai veritulppa, liikkeeseen ongelmia, syöpien, kuten rinta- tai kohtusyöpä, epätavallinen verenvuoto emättimestä, maksasairaus tai maksasyövän, vaikea migreeni ja aikaisemmin ollut keltaisuutta, joka johtuu raskaudesta tai ehkäisypillereitä, tulisi välttää Ortho Tri-Cyclen. Sivuvaikutukset että syntyvyyden säännöstely pilleri voi aiheuttaa ovat pahoinvointi, oksentelu, muutos ruokahalu, painon muutokset, päänsärky, hermostuneisuus, huimaus, pisamia tai tummuminen kasvojen ihon, rintojen turvotus tai arkuus, menetys päänahan hiusten, emätin kutinaa tai vastuuvapauden, kyhmyn rintojen ja turvotusta käsissä, nilkkojen tai jalkojen.
Saat enää joutuisi tietoa osoitteessa TheContraceptivePill.com/fi/.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s