Grunnleggende informasjon om p-piller Yasmin og Ortho Tri-Cyclen

Folk som er seksuelt aktive og som regelmessig deltar i en seksuell handling foretrekker å bruke prevensjon for å forhindre uønsket graviditet. De to mest populære prevensjonsmetoder som brukes av mennesker er kondomer og p-piller. Disse pillene er også kjent som p-piller. De p-piller er ment å bli tatt på en jevnlig basis, er at en pille innen 24 timer, og på samme tid. De er tilgjengelige som som p-piller og minipiller. Kombinasjon piller er piller, som inneholder to kunstige kvinnelige hormoner østrogen og gestagen, som sine aktive ingredienser. Mini piller, inneholder bare en kunstig kvinnelige hormonet progestogen, som aktiv ingrediens. På tross av dette er de mini pillene er like effektive som den for p-piller.

yasmin-largeEn kombinasjon pille gir deg treveis beskyttelse mot graviditet, ved å hindre eggløsning, jevning slimet i livmorhalsen for å hindre en sperm fra å komme inn livmoren, og endre livmorslimhinnen slik at et egg ikke kan vokse videre. Yasmin pille er en av de mest populære p-piller og har vist seg å være nesten 100% effektiv i sin oppgave. Den inneholder etinyløstradiol (østrogen) og drospirenon (progestogen) som aktiv ingrediens. Du kan ta denne p-pillen hvis du er 18 år eller over og er på jakt etter en langsiktig prevensjon, med en lav dose. P-piller er best effektiv hvis den har blitt tatt på den aller første dagen av menstruasjonssyklusen. Du må ta denne pillen for 21 dager av menstruasjonssyklusen med 7 pille frie dager.

Ortho Tri-Cyclen er også en populær prevensjon pille, som faller inn under kategorien av p-piller, og er mye brukt av kvinner. Denne pillen inneholder etinyløstradiol (østrogen) og norgestimat (progestogen) som aktiv ingrediens, som hjelper i forebygging av graviditet. Denne kombinasjonen p-piller gir deg også en treveis beskyttelse mot graviditet. Denne p-pille er mest effektive hvis tatt på den aller første dagen av menstruasjonssyklusen. Du må ta denne pillen for alle 28 dagene av menstruasjonssyklusen. På de siste 7 dagene av menstruasjonssyklusen, er 7 hormon gratis tabletter gitt i pakken, og i løpet av denne tidsperioden, kan du ha mensen. Kvinner som er gravide eller har en tvil om at de kan være gravid eller er under 18 år, bør unngå å ta Ortho Tri-Cyclen.

Kvinner som har koronarsykdom, alvorlig hjerteklaffefeil, høyt blodtrykk, en historie med slag eller blodpropp, sirkulasjonsproblemer, kreft som brystkreft eller livmorkreft, uvanlig vaginal blødning, leversykdom eller leverkreft, alvorlig migrene og en historien om gulsott som er forårsaket av graviditet eller p-piller, bør unngå å ta Ortho Tri-Cyclen. Bivirkningene som denne p-pillen kan føre til kvalme, oppkast, tap av appetitt, vekt endringer, hodepine, nervøsitet, svimmelhet, fregner eller mørkere ansiktshuden, bryst hevelse eller ømhet, tap av hodehår, vaginal kløe eller utflod, klump i brystet og hevelse i hender, ankler eller føtter.
For ytterligere informasjon vennligst besøk TheContraceptivePill.com/no/.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s