Grundlæggende informationer om p-piller Yasmin og Ortho Tri-cyclen

Folk, der er seksuelt aktive og som regelmæssigt udøver en seksuel handling foretrækker at bruge prævention for at forhindre uønsket graviditet. De to mest populære præventionsmetoder bruges af mennesker er kondomer og p-piller. Disse piller er også kendt som p-piller. De p-piller er meningen, der skal tages på en regelmæssig basis, der er en pille inden 24 timer, og på samme tid. De findes som som kombination piller og mini piller. Kombi piller er de piller, som indeholder to kunstige kvindelige hormoner af østrogen og progestogen, som deres aktive bestanddele. Mini piller, kun indeholde et kunstig kvindelige hormon af progestogen, som aktiv bestanddel. På trods af dette, mini piller er lige så effektiv som den for kombination piller.

yasmin-largeEn kombination pille giver dig tre måde beskyttelse mod graviditet ved at forhindre ægløsning, fortykkelse af livmoderslimhinden for at forhindre en sædcelle trænge ind i din livmoder, og ændring af livmoderslimhinden, så et æg ikke kan vokse yderligere. Yasmin pille er en af de mest populære p-piller og har vist sig at være næsten 100% effektiv i sin opgave. Det indeholder ethinylestradiol (østrogen) og drospirenon (progestogen) som aktiv ingrediens. Du kan tage denne p-piller, hvis du er 18 år eller derover, og er på udkig efter en langsigtet prævention, med en lav dosis. P-piller er bedst effektiv, hvis den er blevet taget på den første dag i din menstruationscyklus. Du er nødt til at tage denne pille i 21 dage af din menstruationscyklus med 7 pille frie dage.

Ortho Tri-cyclen er også en populær prævention pille, der falder ind under kategorien af kombination piller, og er meget udbredt af kvinder. Denne pille indeholder ethinylestradiol (østrogen) og norgestimat (gestagen) som aktiv ingrediens, der hjælper i forebyggelsen af graviditet. Denne kombination pille giver dig også en trevejs beskyttelse mod graviditet. Denne p-pille er mest effektiv, hvis den tages på den første dag i din menstruationscyklus. Du er nødt til at tage denne pille til alle 28 dage af din menstruationscyklus. På de sidste 7 dage af din menstruationscyklus, er 7 hormon gratis tabletter i pakningen, og i denne periode, kan du få dine perioder. Kvinder, der er gravide eller har en tvivl om, at de kunne være gravid, eller er under 18 år, bør undgå at tage Ortho Tri-cyclen.

Kvinder, der har koronararteriesygdom, alvorlig hjerteklap lidelse, højt blodtryk, en historie af slagtilfælde eller blodprop, kredsløbsproblemer, cancere, såsom bryst eller livmoderkræft, usædvanlig vaginal blødning, leversygdom eller leverkræft, svær migræne og en historie gulsot, der er forårsaget af graviditet eller fødsel kontrol piller, bør undgå at tage Ortho Tri-cyclen. De bivirkninger, der denne P-piller kan forårsage kvalme, opkastning, ændringer i appetit, vægtændringer, hovedpine, nervøsitet, svimmelhed, fregner eller mørkfarvning af ansigtshuden, bryst hævelse eller ømhed, tab af hovedbunden hår, vaginal kløe eller udledning, knude i dit bryst og hævelse i dine hænder, ankler eller fødder. For yderligere information besøg venligst TheContraceptivePill.com/dk/.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s