Basisinformatie over anticonceptiepil Yasmin en Ortho Tri-Cyclen

Mensen die seksueel actief zijn en die regelmatig deelnemen aan een seksuele handeling liever met behulp van anticonceptie voor het voorkomen van ongewenste zwangerschap. De twee meest populaire anticonceptie methoden die worden gebruikt door mensen zijn condooms en orale anticonceptiepillen. Deze pillen zijn ook bekend als de pil. De orale anticonceptiva geacht worden regelmatig, dat is een pil binnen 24 uur, en tegelijkertijd. Ze zijn verkrijgbaar als combinatie van pillen en mini-pillen. Combinatie pillen zijn de pillen, die twee kunstmatige vrouwelijke hormonen oestrogeen en progestageen als hun actieve ingrediënten bevatten. De mini pillen, bevatten slechts één kunstmatige vrouwelijk hormoon progestageen, als actief bestanddeel. Desondanks, de mini pillen zijn net zo effectief als die van combinatiepillen.

yasmin-largeEen combinatie pil geeft je drie manier bescherming tegen zwangerschap, door het voorkomen van de eisprong, verdikking het baarmoederhalsslijm om te voorkomen dat een spermacel uit het invoeren van je baarmoeder, en de wijziging van het baarmoederslijmvlies, zodat een eicel niet verder kan groeien. Yasmin pil is een van de meest populaire anticonceptiepil blijkt al bijna 100% effectief zijn taak zijn. Het bevat ethinylestradiol (oestrogeen) en drospirenon (progestageen) als actief bestanddeel. U kunt deze pil nemen als u 18 jaar of ouder en zijn op zoek naar een lange termijn anticonceptie, met een lage dosering. De pil is het meest effectief als het is genomen op de eerste dag van je menstruele cyclus. Je moet deze pil nemen voor 21 dagen van uw menstruele cyclus met 7 pil vrije dagen.

Ortho Tri-Cyclen is ook een populaire anticonceptie pil, dat valt onder de categorie van de combinatie van pillen, en wordt veel gebruikt door vrouwen. Deze pil ethinylestradiol (oestrogeen) en norgestimaat (progestageen) als actief bestanddeel, die helpen bij het voorkomen van zwangerschap. Deze combinatie pil geeft je ook een drieweg bescherming tegen zwangerschap. Deze pil is het meest effectief indien genomen op de eerste dag van je menstruele cyclus. Je moet deze pil nemen voor alle 28 dagen van uw menstruatiecyclus. Op de laatste 7 dagen van je menstruele cyclus, zijn 7 hormoon vrij tablets meegeleverd in de verpakking, en gedurende deze periode kunt u uw periodes. Vrouwen die zwanger zijn of een twijfel over bestaan dat ze zwanger zou kunnen zijn of lager zijn dan de leeftijd van 18 jaar, moet voorkomen dat het nemen van Ortho Tri-Cyclen.

Vrouwen die hebben coronaire hartziekte, ernstige hartklep stoornis, hoge bloeddruk, een voorgeschiedenis van een beroerte of een bloedstolsel, problemen met de bloedsomloop, kanker, zoals borst- of baarmoederkanker, ongewone vaginale bloeden, leverziekte of leverkanker, ernstige migraine en een geschiedenis van geelzucht die wordt veroorzaakt door de zwangerschap of de pil, moet voorkomen dat Ortho Tri-Cyclen. De bijwerkingen die deze anticonceptiepil kan leiden tot misselijkheid, braken, verandering in de eetlust, gewichtsverlies, hoofdpijn, nervositeit, duizeligheid, sproeten of donkere verkleuring van de gezichtshuid, borst zwelling of gevoeligheid, verlies van hoofdhaar, vaginale jeuk of afscheiding, knobbeltje in je borst en zwelling in uw handen, enkels of voeten.
Voor verdere informatie kunt u terecht TheContraceptivePill.com/nl/.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s