Kätevä opas Cerazette minipillereistä

cerazette-largeMini-pilleri on usein määrätty korvikkeena yhdistetyn ehkäisypillereitä, sillä se sisältää vain yhden keinotekoisen naissukupuolihormoni tunnetaan progestiinia. Sitä pidetään sopiva naisille, jotka ovat ketjun tupakoitsijoita tai ovat yli 35-vuotiaita. Syynä on, että nämä naiset eivät voi sietää vaikutuksia yhdistelmä pillereitä, koska yhdistelmä estrogeenin ja progestiinia. Tämä lääkitystä ei aiheuta monia vakavia sivuvaikutuksia ja näin on erittäin suosittu naisten keskuudessa. Kuitenkin jotkut naiset voivat kokea lieviä haittavaikutuksia, kuten pahoinvointia, rintojen kipu, sukupuolivietin heikkeneminen, akne ja painonnousu.

Cerazette minipillereistä estää käsitys hiljaisessa samalla tavalla kuin yhdistetyn ehkäisypillereiden. Siihen sisältyy kuitenkin synteettinen versio vain progestiinia, toisin kuin yhdistelmä pillereitä. Tutkimukset osoittavat, että suurin osa mini-pillereitä voi estää raskauden vain kahdella tavalla, eli ne eivät pysty lopettamaan prosessia ovulaation. Cerazette, toisaalta, on ainoa mini-pilleri, joka voi estää raskauden kolmella eri tavalla. Desogestreeli, aktiivinen ainesosa tämän lääkitystä, temppuja elimistössä uskovat, että ovulaatio on jo tapahtunut ja täten ei munasolu irtoaa munasarjat.

Toinen vaihe on paksuntaa kohdunkaulan liman jotta tunkeutuminen kohdun jonka sperma tulee vaikeaksi. Lopuksi se muuttaa kohdun limakalvon jonka vuoksi muna ei kykene kiinnittyä ja kasvaa siellä. Cerazette olisi otettava täydellistä 28 päivän kuukautiskiertoa ilman taukoa välillä. Suurempaa tehokkuutta, sinun pitäisi yrittää ottaa pilleri samaan aikaan päivittäin. Kannattaa aloittaa pillereiden mieluiten ensimmäisen päivän aikana, mutta voit myös ottaa sen asti viidennen päivän kuukautiset. Kuitenkin siinä tapauksessa sinun pitäisi käyttää toissijaisena suojaa seuraavan seitsemän päivän. Saat ilmaiseksi online kuulemisen rekisteröity lääkäri TheContraceptivePill.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s