En praktisk guide til Cerazette mini-piller

cerazette-largeMinipillen er ofte foreskrevet som en erstatning til kombinert p-piller som inneholder bare en kunstig kvinnelige kjønnshormonet kjent som gestagen. Det anses å være egnet for kvinner som er kjeden røykere eller er over 35 år. Årsaken er, at disse kvinnene ikke kan tolerere effektene av p-piller på grunn av kombinasjonen av både østrogen og gestagen. Denne medisinen ikke forårsaker mange alvorlige bivirkninger, og dermed er svært populært blant kvinner. Men kan noen kvinner opplever milde bivirkninger som kvalme, brystsmerter, nedsatt sexlyst, kviser og vektøkning.

Cerazette mini-piller hindrer befruktning i ro på samme måte som kombinerte p-piller. Men det inneholder syntetisk versjon av bare gestagen, i motsetning til p-piller. Undersøkelsene viser at de fleste av mini-piller kan hindre graviditet bare på to måter, dvs. de er ikke i stand til å stoppe prosessen for eggløsning. Cerazette, på den annen side er den eneste mini-pille som kan forhindre graviditet på tre forskjellige måter. Desogestrel, den aktive ingrediensen i denne medisinen, triks kroppen til å tro at eggløsningen allerede har skjedd, og dermed er ingen egg frigjøres fra eggstokkene.

Det andre trinnet er å tykne slimet i livmorhalsen slik at inntrengning av livmoren med sæd blir vanskelig. Til slutt, det endrer livmorslimhinnen på grunn som et egg ikke kan feste seg og vokse der. Cerazette bør tas for de fullstendige 28 dagene av menstruasjonssyklusen uten pause i mellom. For større effektivitet, bør du prøve å ta pillen på samme tid hver dag. Du bør begynne å ta pillen fortrinnsvis fra den første dagen i menstruasjonen, men du kan også ta det til den femte dagen i menstruasjonen. Men i så fall ville du må bruke en sekundær beskyttelse for de neste sju dagene. Du kan få gratis konsultasjon med registrert lege på TheContraceptivePill.com.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s