En bekvem vejledning til Cerazette mini-piller

 

cerazette-largeMini-piller er ofte ordineres som en erstatning for kombineret p-piller, da det indeholder kun én kunstig kvindelige kønshormon kendt som gestagen. Det anses for at være egnet til kvinder, der er kæde rygere eller er over 35 år. Årsagen er, at disse kvinder ikke kan tåle virkningerne af kombinationen piller på grund af kombinationen af både østrogen og progestogen. Denne medicin forårsager ikke mange alvorlige bivirkninger, og derfor er ekstremt populære blandt kvinder. Dog kan nogle kvinder opleve milde bivirkninger såsom kvalme, brystsmerter, nedsat lyst til sex, akne og vægtøgning.

Cerazette mini-piller forhindrer undfangelse i roligt på samme måde som kombineret p-piller. Men den indeholder, syntetisk version af kun gestagen, i modsætning til kombination piller. Undersøgelserne viser, at de fleste af de mini-piller kan forhindre graviditet kun på to måder, dvs. de er ikke i stand til at stoppe processen med ægløsning. Cerazette, på den anden side, er den eneste mini-pille, der kan forhindre graviditet på tre forskellige måder. Desogestrel, den aktive bestanddel af denne medicin, tricks kroppen til at tro, at ægløsning allerede er sket, og dermed er nogen æg frigives fra ovarierne.

Det andet trin er at fortykke cervikale slim, så at penetration af livmoderen af sædcellerne bliver vanskelig. Endelig ændrer livmoderslimhinden grundet som et æg ikke er i stand til at knytte sig og vokse der. Cerazette bør tages for de komplette 28 dage af menstruationscyklus uden pause imellem. For større effektivitet, bør du forsøge at tage p-piller på samme tid hver dag. Du bør begynde at tage p-piller fortrinsvis fra den første dag i din menstruation, men du kan også tage det indtil den femte dag i din menstruation. Men i så fald ville du nødt til at bruge en sekundær beskyttelse for de næste syv dage. Du kan få gratis online konsultation med registreret læge på TheContraceptivePill.com.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s