Läs mer om fördelarna med att använda Cerazette p-piller

cerazette-largeCerazette är ett minipiller som hindrar kvinnor från att bli gravid ettliknande sätt som kombinerade ppiller. Som namnet antyder, innehåller Cerazette minipiller (mini piller) endast ett syntetiskt hormon som kallas gestagen. Det har visat sig vara omkring 100% effektivt för att förhindra oväntade graviditet. Kvinnor, upplever oroande biverkningar med kombinerade ppiller, kan börja ta Cerazette p-piller som ett preventivmedel alternativ till kombinerade p-piller. Detta beror på att östrogen hormon är olämpliga för kvinnor som är konsekvent rökare eller över 35 års ålder.

 

En färsk studie visar att Cerazette orsakar färre biverkningar, eftersomde inte innehåller östrogen. I området i närheten finns det många kvinnor som upplevt biverkningar såsom ömhet i brösten, vätskeansamlingoch huvudvärk efter använder kombinerade ppiller. De såg dock en signifikant förbättring i deras symtom inom tre månader efter byte till Cerazette p-piller. Detta är den enda mini piller som kan tas upp till 12 timmar sent, andra minipiller måste vidtas inte senare än tre timmar försenat. Detta gör att det är mer lämplig för kvinnor som har glömt attta ett piller vid samma tidpunkt varje dag. Cerazette är också kunna stoppa ägglossningen och sätt förhindra befruktning, vilket inte alltid är fallet med andra minipiller. Det finns miljontals kvinnor som prever ppiller metoder snarare än beroende barriärmetoder såsom kondomer eller cervikal caps.

 

Hur Cerazette p-piller fungerar

 

Denna medicin en syntetisk version av gestagen, känd som desogestrel, och det hindrar dig från att bli gravid tre sätt. Det stoppar ägglossning att inga ägg inte frigörs från äggstockarna, det också tjocknarden cervikala slemhinnor att spermier finner det mycket svårt att ange livmodern, slutligen det hindrar livmoderslemhinnan från förtjockning att ett ägg inte kan fästa och utvecklas.

 

Du bör inte använda detta piller om du har en medicinsk historia av gulsot, bröstcancer, oförklarlig vaginal blödning, och levereller njurproblem. Det är klokt att diskutera din hälsa med läkaren under din konsultation att du ordineras en lämplig medicinering. Besök på http://www.thecontraceptivepill.com/se/cerazette.html förmer information om preventivmedel; och att köpa eller beställa ppillernätet.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s