Finn ut mer om fordelene ved å bruke Cerazette pille

cerazette-largeCerazette er et gestagen bare pillen som hindrer kvinner fra å bli gravid en lignende måte som kombinerte ppillen. Som navnet antyder, inneholder Cerazette gestagen bare pille (mini pille) bare én syntetiskehormon som kalles gestagen. Det har vist seg for å være rundt 100%effektiv i å forebygge uventet graviditet. Kvinner opplever urovekkendebivirkninger med kombinerte ppillen, kan begynne å Cerazette pille som et alternativ prevensjonsmiddel kombinert piller. Dette skyldes at østrogen hormon er uegnet for kvinner som er konsekvent røykere ellerover 35 år.

 

En fersk studie viser at Cerazette gir mindre bivirkninger, fordi de ikkeinneholder østrogen. Det er mange kvinner som opplevd bivirkninger som bryst ømhet, vann oppbevaring og hodepine etter benytter kombinert contraceptive pillene. Men etter bytte til Cerazette pillen de en betydelig forbedring i deres symptomer innen tre måneder. Dette er den eneste mini pillen som kan tas i 12 timer sent, mens andre mini piller tas senest tre timer sent. Dette gjør det mer passende for kvinner som glemmer å ta en pille samme tid hver dag. Cerazette er likeledes kjøpedyktig opphøre eggløsning og denne måten forhindre conception, som ikke alltid er tilfelle med andre mini piller. Det finnes millioner av kvinner som prever pillen metoder enn avhengig barriere metoder som kondomer eller cervical caps.

 

Hvordan Cerazette pillen fungerer

 

Denne medisinen en syntetisk versjon av gestagen, kalles desogestrel,og det hindrer deg fra å bli gravid tre måter. Det stopper eggløsning slik at ingen egg ikke blir frigitt fra eggstokkene, det også tykner livmorhalsen slim slik at sperm finner det svært vanskelig å angi livmoren,endelig det hindrer livmor slimhinnen fra jevning slik egg ikke kan feste og utvikle.

 

Hvis du har et medisinsk historie gulsott, brystkreft, uforklarlige vaginalblødning, og lever eller nyreproblemer, bør du ikke bruke denne pillen.Det anbefales å diskutere din helse med legen din i løpet av konsultasjonene slik at du er foreskrevet en passende medication. Besøk http://www.thecontraceptivepill.com/no/cerazette.html for mer informasjon om prevensjon; og kjøpe eller bestille prevensjon pillernettet.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s