Tietää enemmän eduista overusing Cerazette pillerit

cerazette-largeCerazette on minipilleri Tämä Preventteri naisten fromgetting raskaana samalla tavalla yhdistetyn ehkäisypillerin. Kuten nimi ehdottaa, Cerazette minipilleri (mini-pilleri) sisältää ainoastaan yhtä synteettistä hormoni progestiinia. Se on osoittautunut noin 100% tehokas estämään odottamaton raskaus. Naiset, kokevat huolestuttavia sivuvaikutuksia yhdistetyn ehkäisypillereitä, voi aloitat Cerazette pilleri vaihtoehtona ehkäisymenetelmää kahden yhdistetyn pillereitä. Tämä johtuu siitä, estrogeeni hormoni ei sovi naisille, jotka ovat johdonmukaisia tupakoitsijoita tai yli 35 vuotta.

A ‘Tuoreessa tutkimuksessa ind Tämä Cerazetten Syyt vähemmän sivuvaikutuksia, koska ne eivät sisällä estrogeenia. On monia naisia, jotka kokivat haittavaikutuksia suchlike kuten rintojen arkuus, nesteen kertyminen ja päänsärky jälkeen overusing yhdistettynä pillerit. Kuitenkin käynnistyksen jälkeen kaksi Cerazette pilleri He näkivät merkittävää parannusta niiden oireita kuluessa kolmeksi kuukaudeksi. Tämä on ainoa minipilleriksi joka voidaan ottaa esille 02:12 tuntia myöhässä, wherea muut mini-pillereitä on tehtävä viimeistään kolme tuntia myöhässä. Tämä tekee moresuitable naisille, jotka unohtaa kaksi ottaa pillerin samaan aikaan joka päivä. Cerazette jää myös mukava pysähtyä ovulaation ja näin preventer käsitys, puiset ei aina tapahdu muiden mini pillereitä. On miljoonia naisia WHO prever suullinen ehkäisymenetelmiä ratherthan riippuen kondomi suchlike kuten kondomia tai kohdunkaulan korkit.

Miten Cerazette pillerit teoksia

Tämä lääkitys synteettinen versio progestogeenin tunnetaan desogestreeli, ja se estää sinua raskaaksi kolmella tavalla. Se pysähtyy ovulaation niin, ettei munasolu ei vapaudu munasarjat, se myös paksuntaa kohdunkaulan liman jotta sperma pitää erittäin vaikea päästä kohtuun, lopulta se Preventteri kohdun limakalvon välillä paksuuntuminen niin muna voi liittää ja kehittää.

Et saa käyttää tätä pilleri, jos sinulla on lääketieteellinen historia keltaisuutta, rintasyöpä, selittämätön verenvuoto emättimestä, ja maksan tai munuaisten. On suositeltavaa kaksi Keskustele terveydelle lääkärin aikana Kuuleminen jotta sinulle määrätään maksanut lääkitys. Käy http://www.thecontraceptivepill.com/fi/cerazette.html lisätietoja ehkäisystä; ja ostettaessa tai tilattaessa pillerit verkossa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s