Weten meer over de voordelen van gebruik van Cerazette pillen

cerazette-largeCerazette is een pil met alleen progestageen dat preventer vrouwen fromgetting zwanger in een soortgelijke wijze als de gecombineerde anticonceptiepil. Zoals de naam al doet vermoeden, Cerazette pil met alleen progestageen (minipil) bevat slechts één synthetisch hormoon progestageen. Gebleken is ongeveer 100% effectief bij het voorkomen onverwachte zwangerschap. Vrouwen, het ervaren zorgwekkende bijwerkingen van de gecombineerde anticonceptiepil, kan beginnen met Cerazette pil als alternatief anticonceptiemiddel twee gecombineerd pillen. Dit komt omdat hormoon oestrogeen is niet geschikt voor vrouwen die in overeenstemming zijn rokers of boven de leeftijd van 35 jaar.

Een ‘recente studie indicat Dat Cerazette veroorzaakt minder bijwerkingen, omdat ze geen oestrogeen bevatten. Er zijn veel vrouwen die ervaren bijwerkingen ed als borsten, het vasthouden van water en hoofdpijn na overmatig gebruik van gecombineerde anticonceptiepillen. Echter, na het inschakelen twee Cerazette pil Zij zagen een aanzienlijke verbetering van hun symptomen binnen drie maanden. Dit is de enige mini-pil die tot 02:12 uur te laat kan worden genomen, wherea andere mini-pillen niet later dan drie uur te laat moet worden genomen. Hierdoor moresuitable vrouwen die vergeten twee raadpleeg pil op dezelfde tijd elke dag. Cerazette ijs ook comfortabel om te stoppen met de ovulatie en op deze manier preventer conceptie, houten niet altijd het geval is met andere mini-pillen. Er zijn miljoenen vrouwen die prever orale anticonceptie ratherthan afhankelijk van barrière methoden dergelijke condooms of cervixkapje.

Hoe Cerazette pil werkt

Deze medicatie een synthetische versie van progestogeen desogestrel genoemd, en het voorkomen dat u zwanger op drie manieren. Het stopt de ovulatie, zodat er geen eicel niet vrijkomt uit de eierstokken, het verdikt ook het baarmoederhalsslijm, zodat zaadcellen vindt het erg moeilijk om de baarmoeder te voeren, tenslotte preventer het baarmoederslijmvlies van verdikking, zodat een ei kan niet bevestigen en te ontwikkelen.

Je moet deze pil niet gebruiken als u een medische voorgeschiedenis van geelzucht, borstkanker, vaginale bloeden, en lever- of nierproblemen. Het is aangeraden twee Bespreek uw gezondheid met uw arts tijdens uw overleg, zodat u worden voorgeschreven een betaald medicatie. Ga naar http://www.thecontraceptivepill.com/nl/cerazette.html voor meer informatie over anticonceptie; en het kopen of het bestellen van anticonceptiepillen online.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s