Hør mere om fordelene ved Cerazette piller

cerazette-largeCerazette er en gestagen-kun pille, der Preventer kvinder fromgetting gravid på en lignende måde til den kombinerede p-piller. Som navnet antyder, Cerazette gestagen-kun pille (mini-piller) indeholder kun en syntetisk hormon kaldet gestagen. Det har vist sig at være omkring 100% effektive i forebyggelsen uventet graviditet. Kvinder, der oplever bekymrende bivirkninger med den kombinerede p-piller, kan begynde at tage Cerazette pille som en alternativ svangerskabsforebyggende to kombinerede piller. Dette er fordi østrogen hormon er uegnet til kvinder, der er konsistente rygere eller over en alder af 35 år.

A ‘nylig undersøgelse indicat At Cerazette Årsager færre bivirkninger, da de ikke indeholder østrogen. Der er mange kvinder, der oplevede bivirkninger lign som brystspænding, væskeophobning og hovedpine efter overusing kombinerede p-piller. Men efter skift to Cerazette pille De så en betydelig forbedring i deres symptomer inden til tre måneder. Dette er den eneste mini-pille, der kan tages op 2:12 timer forsinket, wherea andre mini-piller skal tages senest tre timer for sent. Dette gør det moresuitable for kvinder, der glemmer to tage en pille på samme tidspunkt hver dag. Cerazette is Også behagelig at stoppe ægløsning og på denne måde preventer undfangelse, ikke træ altid tilfældet med andre mini piller. Der er millioner af kvinder, der prever orale svangerskabsforebyggende metoder ratherthan afhængigt af barriere metoder lign som kondomer eller cervikale hætter.

Hvordan Cerazette pille værker

Denne medicin en syntetisk version af progestogen kendt som desogestrel, og det forhindre dig i at blive gravid på tre måder. Det standser ægløsning, så ingen æg ikke frigives fra æggestokkene, det også tykkere cervikal slim, så sædcellerne finder det meget vanskeligt at komme ind i livmoderen, endelig er det preventer livmoderslimhinden fra fortykkelse så et æg ikke kan vedhæfte og udvikle sig.

Du bør ikke bruge denne pille, hvis du har en sygehistorie af gulsot, brystkræft, uforklarlige blødninger fra skeden, og lever-eller nyreproblemer. Det anbefales to Diskuter dit helbred med din læge under dit Høring så du får ordineret en betalt medicin. Besøg http://www.thecontraceptivepill.com/dk/cerazette.html for mere information om prævention; og købe eller bestille piller online.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s