Hvorfor seksuelt aktive mennesker velger p-piller i forhold til andre metoder?

5154201-young-happy-couple-sharing-chocolate-candy-Stock-PhotoPersoner som er seksuelt aktive fra ung alder, og selv ektepar vet betydningen av å bruke en sikker prevensjonsmetode. I lang tid nå, har kvinner klarert hormonell prevensjon for å unngå graviditet. De hormonelle prevensjonsmetoder hjelpe deg å gi en bedre kontroll over uønsket graviditet. Den nylige studier indikerer at p-piller er stadig mer populært på et raskt tempo på grunn av den enkle og praktiske som de tilbyr.

P-piller

De p-piller inneholder kunstige kvinnelige hormoner som kalles progestogen og østrogen. Disse hormonene finnes naturlig i den kvinnelige kroppen som spiller en viktig rolle i reproduktive syklus. Når disse kunstige kvinnelige hormoner leveres i kroppen, blande de i den reproduktive syklus på en slik måte at det hindrer en kvinne fra å bli gravid. De p-piller er enten p-piller eller mini-piller. Kombinasjonen pille består av både de kvinnelige hormoner, mens mini-piller er sammensatt av bare ett hormon, gestagen. Mini-piller er også referert til som “bare progestogen pille”.

Cerazette

Cerazette er en enkelt pille hormon også kjent som “minipillen” har vist seg å være nesten 99% effektiv i å hindre uønsket graviditet. Den viktigste ingrediensen i denne ene hormonet pillen er desogestrel, et syntetisk gestagen, som bidrar til å hindre eggløsning, slik at ingen egg frigjøres fra eggstokkene. Det tykner slimet i livmorhalsen som gjør oppføring av en sperm inn i livmoren vanskelig. Det endrer også livmorslimhinnen og dermed stoppe et egg fra å feste seg til livmor og vokser. Siden Cerazette inneholder ikke østrogen hormon, er det svært egnet for kvinner som ikke tåler effekten av østrogen hormonet eller som ammer. Du kan bestille Cerazette online fra noen av de registrerte online klinikker notert på TheContraceptivePill.com. Det kan gjøres ved å gå frem en online konsultasjon med en medisinsk faglig.

Yasmin

Yasmin er en kombinasjon pille som inneholder etinyløstradiol, syntetisk østrogen og drospirenon, kunstig progestogen. Det kan hindre graviditet på tre måter. For det første, det gjør kroppen din til å tro at eggløsningen allerede har skjedd. For det andre gjør det slimet i livmorhalsen tyktflytende slik at en sperm er i stand til å trenge inn i livmoren lett. Hvis i tilfelle, er et egg frigjøres eller befruktet da endelig livmorslimhinnen er også endret på grunn som et egg ikke kan feste seg og vokse. Yasmin er svært populært som det reduserer væskeansamlinger i kroppen din og også risikoen for vektøkning. Du kan bestille Yasmin online fra noen av de registrerte online klinikker notert på TheContraceptivePill.com. Det kan gjøres ved å gå frem en online konsultasjon med en medisinsk faglig.

Dianette (Diane 35)

Dianette (Diane 35) er et annet kombinert p-piller som ikke bare hindrer graviditet, men hjelper i behandling av akne og hirsutisme (overflødig kroppshår) svært effektivt. Akkurat som andre p-piller, denne medisinen hindrer også risikoen for graviditet på tre måter. Du kan oppleve noen milde bivirkninger mens du tar denne medisinen som vektendringer, hodepine, endringer i menstruasjonsblødning, urolig mage, kvalme og nedsatt sexlyst. Hvis noen av disse bivirkningene vare i lang tid da oppsøke lege umiddelbart. I likhet med andre p-piller, er du pålagt å ta denne pillen for 21 dager av menstruasjonssyklusen, etterfulgt av en pause på sju dager. Du kan bestille Dianette (Diane 35) online fra noen av de registrerte online klinikker notert på TheContraceptivePill.com. Det kan gjøres ved å gå frem en online konsultasjon med en medisinsk faglig. Din bestilte medisiner vil bli sendt til dørstokken uten å avsløre din identitet.

happy-coupleTheContraceptivePill.com er en ledende plattform som knytter pasienter med online klinikker og apotek over hele verden. Besøk nettstedet for å lese mer om p-piller på markedet for å hindre graviditet eller få online konsultasjon for det samme.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s