Waarom seksueel actieve mensen kiezen anticonceptiepil opzichte van andere methoden?

5154201-young-happy-couple-sharing-chocolate-candy-Stock-PhotoMensen die seksueel actief zijn vanaf jonge leeftijd en zelfs echtparen kennen het belang van het gebruik van een veilige anticonceptie methode. Voor een lange tijd, hebben vrouwen hormonale anticonceptie vertrouwd om zwangerschap te voorkomen. De hormonale anticonceptie u helpen om een betere controle over ongeplande zwangerschap geven. De recente studies tonen aan dat orale anticonceptiepillen zijn aan populariteit wint in een snel tempo als gevolg van het gemak en het comfort die zij aanbieden.

Orale anticonceptiepillen

De orale anticonceptiepillen bevatten kunstmatige vrouwelijke hormonen genaamd progestageen en oestrogeen. Deze hormonen nature in het vrouwelijke lichaam die een belangrijke rol spelen in de voortplantingscyclus. Wanneer deze kunstmatige vrouwelijke hormonen worden in het lichaam, ze mengen in de voortplantingscyclus zodanig dat het voorkomt dat een vrouw uit zwanger. De anticonceptiepillen zijn ofwel combinatie pillen of mini-pillen. De combinatie pil bestaat uit zowel de vrouwelijke hormonen, terwijl de mini-pillen bestaan uit één hormoon, progestageen. De mini-pillen worden ook wel alleen progestageen pil.

Cerazette

Cerazette is een hormoon pil ook wel bekend als ‘minipil’ heeft bewezen bijna 99% effectief in het voorkomen van ongewenste zwangerschap. Het hoofdbestanddeel van deze enkele hormoon pil is desogestrel, een synthetisch progestogeen, die helpt bij het voorkomen van de ovulatie zodat geen eicel vrijkomt uit de eierstokken. Het verdikt de baarmoederhalsslijm die de toegang van een zaadcel in de baarmoeder bemoeilijkt. Het verandert ook het baarmoederslijmvlies aldus het stoppen van een eicel uit zich te hechten aan baarmoeder en groeiende. Aangezien Cerazette hormoon oestrogeen bevat, is zeer geschikt voor vrouwen die de effecten van oestrogeen hormoon niet kunnen verdragen of borstvoeding. U kunt Cerazette online bestellen bij een van de op TheContraceptivePill.com na een online overleg met een medische professional geregistreerde online klinieken.

Yasmin

Yasmin is een combinatie pil die ethinylestradiol, synthetisch oestrogeen en drospirenon, kunstmatige progestageen bevat. Het kan voorkomen dat de zwangerschap op drie manieren. Ten eerste, het maakt je lichaam om te geloven dat de eisprong al heeft plaatsgevonden. Ten tweede maakt de cervicale mucus viskeuze zodat een zaadcel in staat is de baarmoeder gemakkelijk binnendringen. Als in het geval, een ei wordt vrijgegeven of bevrucht dan uiteindelijk het baarmoederslijmvlies ook veranderd waardoor een ei kan zichzelf niet hechten en te groeien. Yasmin is zeer populair omdat het het vasthouden van water in je lichaam en ook de kans op gewichtstoename vermindert. U kunt Yasmin online bestellen bij een van de op TheContraceptivePill.com na een online overleg met een medische professional geregistreerde online klinieken.

Dianette

Dianette is een andere combinatie anticonceptiepil die niet alleen voorkomt de zwangerschap, maar ook helpt bij de behandeling van acne en hirsutisme (overmatige lichaamsbeharing) zeer effectief. Net als andere anticonceptie pillen, deze medicatie voorkomt ook de kans op zwangerschap op drie manieren. U kunt een aantal milde bijwerkingen ervaren tijdens het nemen van deze medicatie zoals gewicht veranderingen, hoofdpijn, veranderingen in de menstruele bloeden, maagklachten, misselijkheid en verminderde zin in seks. Wanneer één van deze bijwerkingen laatste voor een lange tijd daarna onmiddellijk een arts raadplegen. Net als andere anticonceptiepillen, bent u verplicht om deze pil te nemen voor 21 dagen van uw menstruele cyclus, gevolgd door een pauze van zeven dagen. U kunt Dianette (Diane 35) online bestellen bij een van de op TheContraceptivePill.com na een online overleg met een medische professional geregistreerde online klinieken. Uw bestelde medicijnen zal worden verzonden naar uw deur zonder uw identiteit.

happy-coupleTheContraceptivePill.com is een toonaangevend platform dat patiënten verbindt met online klinieken en apotheken over de hele wereld. Bezoek de site voor meer informatie over anticonceptiepillen op de markt beschikbaar om zwangerschap te voorkomen of om online consultatie voor hetzelfde lezen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s