Miksi seksuaalisesti aktiiviset ihmiset valitsevat ehkäisypillerin verrattuna muihin menetelmiin?

5154201-young-happy-couple-sharing-chocolate-candy-Stock-PhotoIhmiset, jotka ovat seksuaalisesti aktiivisia nuorena ja jopa avioparien tietää että on tärkeää käyttää turvallisen ehkäisymenetelmästä. Jo pitkän aikaa, naiset ovat luottaneet hormonaalinen ehkäisy estämiseksi raskauden. Hormonaalisen ehkäisymenetelmät auttaa antaa paremman kontrollin suunnittelematon raskaus. Viimeaikaiset tutkimukset osoittavat, että pillereissä ovat saamassa suosiota nopeaan tahtiin, koska helppous ja mukavuus, joita ne tarjoavat.

Pillereissä

Suullinen pillerit sisällä keinotekoisia naishormoneja nimeltään progestogeenia ja estrogeenia. Nämä hormonit esiintyy luonnostaan naisen kehossa, joka on tärkeä rooli oman lisääntymiskierto. Kun nämä keinotekoiset naishormoneja toimitetaan kehoon, ne puuttua lisääntymissykliä siten, että se estää naista iältään raskaana. Ehkäisylaite pillerit ovat joko yhdistelmä pillereitä tai mini-pillereitä. Yhdistelmä pilleri koostuu sekä naishormoneja, kun taas mini-pillerit koostuvat vain yksi hormoni, progestiinia. Mini-pillerit ovat myös nimitystä “progestiinia vain pilleri”.

Cerazette

Cerazette on yksi hormoni pilleri tunnetaan myös nimellä “minipilleri” on osoittautunut lähes 99% tehokas estämään ei-toivotun raskauden. Tärkein ainesosa tämän yhden hormonin pilleri on desogestreeli, synteettinen progestiini, joka auttaa estämään ovulaation, niin että ei ole muna vapautuu munasarjat. Se paksuntaa kohdunkaulan liman, joka tekee pääsyn siittiöiden kohtuun vaikeaa. Se myös muuttaa kohdun limakalvon näin pysäyttämään munan kiinnittää itsensä kohtu ja kasvaa. Koska Cerazette ei sisällä estrogeenia hormoni, se soveltuu hyvin naisille, jotka eivät voi sietää vaikutukset estrogeenin hormonin tai imettävien. Voit tilata Cerazette verkossa tahansa rekisteröidyn verkossa klinikat listattu TheContraceptivePill.com jälkeen verkossa kuulemisen lääkäri.

Yasmin

Yasmin on yhdistelmä pilleri, joka käsittää etinyyliestradiolia, synteettistä estrogeenia, ja drospirenoni, keinotekoinen progestiinia. Se voi estää raskauden kolmella tavalla. Ensinnäkin se tekee kehon olettaa, että ovulaatio on jo tapahtunut. Toiseksi, se tekee kohdunkaulan liman viskoosi, jotta sperma ei pysty tunkeutumaan kohtuun helposti. Jos siinä tapauksessa, muna vapautuu tai hedelmöittynyt lopulta kohdun limakalvon on myös muuttunut jonka vuoksi muna ei kykene kiinnittyä ja kasvaa. Yasmin on erittäin suosittu, koska se vähentää nesteen kertyminen kehon ja myös riski painonnousua. Voit tilata Yasmin verkossa tahansa rekisteröidyn verkossa klinikat listattu TheContraceptivePill.com jälkeen verkossa kuulemisen lääkäri.

Dianette

Dianette on toinen yhdistetty ehkäisypillerin joka paitsi estää raskauden vaan auttaa hoidettaessa akne ja hirsutismi (liiallinen karvoituksen) hyvin tehokkaasti. Aivan kuten muut ehkäisyä pillereitä, tämä lääkitys estää myös raskauden kolmella tavalla. Voit kokea joitakin lieviä haittavaikutuksia, kun tämä lääkitys kuten painon muutokset, päänsärky, muutoksia kuukautiset, vatsavaivat, pahoinvointi ja sukupuolivietin heikkeneminen. Jos jokin näistä haittavaikutuksista viime pitkään niin ota heti yhteyttä lääkäriin. Kuten muutkin pillerit, sinun on otettava tämä pilleri 21 päivän kuukautiskierron seuraa tauko seitsemän päivää. Voit tilata dianette verkossa tahansa rekisteröidyn verkossa klinikat listattu TheContraceptivePill.com jälkeen verkossa kuulemisen lääkäri. Tilatut lääkitys voidaan lähettää kotiovellesi paljastamatta identiteettiä.

happy-coupleTheContraceptivePill.com on johtava alusta, joka yhdistää potilasta online klinikoiden ja apteekkien ympäri maailmaa. Vierailemaan sivustolla ja lue lisää pillerit saatavilla markkinoilla raskauden ehkäisyyn tai saada sähköinen kuuleminen sama.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s