Huolestuttaako hyvin varhain raskauden? Tarkista nämä oireet

teen-pregnancy-pregnant-womenOn monia hyvin varhain raskauden oireita ja miten voit kertoa, jos ne ovat merkki raskaudesta? Enemmän näistä oireista olet on lueteltu alla ja sitä suurempi todennäköisyys on, että olet raskaana. Lue alla olevasta luettelosta ja kuinka moni näistä hyvin varhaisessa raskauden … On monia hyvin varhain raskauden oireita ja miten voit kertoa, jos ne ovat merkki raskaudesta? Enemmän näistä oireista olet on lueteltu alla ja sitä suurempi todennäköisyys on, että olet raskaana. Lue alla olevasta luettelosta ja kuinka moni näistä hyvin varhaisessa raskauden oireita olet.

Hyvin varhaisessa raskauden oireita:

Useimmat raskaana olevat naiset on joitakin hyvin varhaisessa raskauden oireita. Niissä harvoissa tapauksissa jotkut naiset ei ole oireita raskauden alkuvaiheessa paitsi että ne ikävä heidän kuukautiset. Jotkut naiset ovat niin kiireisiä elämässään, että he eivät tiedä, että heidän kuukautiset johtui ja unohtaa ne eivät saaneet aikaan.

 • Missasit kuukautiset voivat osoittaa olet raskaana.
 • Sinä kuukautiset oli myöhässä ja vain oli joitakin lieviä tiputtelua sijasta asianmukaista kuukautisvuotoa.
 • Sinulla on aamupahoinvointia ja / tai oksentelua ensimmäinen asia aamulla voisi osoittaa raskaus.
 • Ruoka yhtäkkiä maistuu eri tavalla ja nyt pidä tietyissä elintarvikkeissa.
 • Äkillisesti himo tiettyjen elintarvikkeiden on hyvin varhainen oire raskaudesta, mikä osoittaa olet uhanalaisia mineraaleja.
 • Rinnat ovat pehmeitä ja näyttävät suurentamalla.
 • Ruskea osa nännin (areola) on tulossa tummemmaksi ja suurempia.
 • Huomaat energiatasoa on pienempi ja olet tunne väsynyt koko ajan.
 • Sinulla on enemmän mielialan vaihtelut kuin normaali, joka voi olla äkillisen hormoni muutoksia, jota esiintyy raskauden aikana.
 • Teet enemmän matkoja kylpyhuoneeseen virtsata ja siellä ei ole kipua, joka liittyy virtsaaminen on yhteistä hyvin varhainen oire raskaudesta.
 • Koet päänsärkyä, joka voi olla suora vaikutus hormonien oireena alkuraskauden.

Diagnoosi Raskaus:

teen-pregnancyJos olet seksuaalisesti aktiivinen ja on yksi tai useampi edellä varhainen oire raskaudesta sitten ostaa kotiin raskaus pakki. Testaa virtsan ensimmäinen asia aamulla, kun virtsa on väkevämpää nähdä, jos olet raskaana tai ei. Nämä raskaustestit ovat hyvin herkkiä ja erittäin tarkka; positiivinen testitulos tarkoittaa olet varmasti raskaana. Negatiivinen raskaustesti saa ratkaisevaa varsinkin jos sen teen väärin tai ei testaamalla varhain aamulla virtsanäytettä.

Mitä nyt:

 • Jos uskot olet raskaana, lääkärin tai kätilön neuvoja vahvistaa raskauden ja keskustella raskauden suunnitelmia.
 • Jos käytät reseptilääkkeitä, ilmoittaa terveydenhuollon tarjoaja heti, että olet raskaana hakemaan neuvoja lääkitystä.
 • Odottaessasi varaamiseksi, aloita ottamalla päivittäin monivitamiini, jossa on vähintään 400 mikrogrammaa foolihappoa se estää synnynnäisiä epämuodostumia.
 • Suorita asiaankuuluvat kivennäisaineita raskauden ehkäisyyn komplikaatioita.
 • Syödä hyvää ravitsevaa ruokaa ja varmista lisätä proteiinin saanti.
 • Lopeta kaikki alkoholin käyttö ja lopettaa tupakointi tai vähentää huomattavasti, lapsen elämä riippuu teistä.

Katso myös lääkärin tai kätilön neuvoa, jos et ole raskaana ja et kuukautiset eivät tule seuraavan kuukauden kuluessa, sillä saatat olla taustalla sairaus.

Raskaus Tilastot:

65% kaikista raskauksista on suunnittelemattomia.
25% kaikista raskauksista päättyy keskenmenoon.
25% naisista valita keskeyttämään raskautensa.

Selvittäminen olet raskaana voi olla erittäin tyytyväinen kokemus elämässäsi tai se voi myös olla aika valtava stressiä sinulle. Jotkut kirjat tarjoaa uskomattomia oivalluksia ja mukavuutta osaksi raskaus, keskenmeno, hyväksyminen ja raskauden keskeytys. Ne kirjat eivät ole vain raskaana oleville naisille, mutta kuka tahansa, joka on ollut ongelma äitinsä tai raskauteen liittyvä trauma.

On olemassa monia testattuja menetelmiä ehkäisemiseksi raskauksien kuten pillerit, ehkäisylaastari ja ehkäisymenetelmää renkaat. Lue lisää ehkäisyvälineet osoitteessa TheContraceptivePills.com/fi/.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s