Bezorgd over de zeer vroege zwangerschap? Bekijk deze symptomen

teen-pregnancy-pregnant-womenEr zijn vele zeer vroege zwangerschap symptomen en hoe kan je vertellen als ze zijn een teken van de zwangerschap? Hoe meer van deze symptomen heb je die hieronder vermeld dan is de hogere kans is er dat je zwanger bent. Lees de onderstaande lijst en zie hoe veel van deze zeer vroege zwangerschap … Er zijn vele zeer vroege zwangerschap symptomen en hoe kan je vertellen als ze zijn een teken van de zwangerschap? Hoe meer van deze symptomen heb je die hieronder vermeld dan is de hogere kans is er dat je zwanger bent. Lees de onderstaande lijst en zie hoe veel van deze zeer vroege zwangerschap symptomen die je hebt.

Zeer vroege zwangerschap symptomen:

De meeste zwangere vrouwen hebben een aantal zeer vroege zwangerschap symptomen. In het zeldzame geval sommige vrouwen hebben geen symptomen van de vroege zwangerschap, behalve dat ze hun menstruatie missen. Sommige vrouwen zijn zo druk in hun leven dat ze zich niet bewust zijn dat hun menstruatie was het gevolg en vergeet ze niet hun tijd te krijgen.

 • U miste uw menstruatie kunnen wijzen dat u zwanger bent.
 • Je menstruatie was al laat en je had slechts enkele lichte vlekken in plaats van een echte menstruatie.
 • Je ervaart ochtendmisselijkheid en / of braken eerste ding in de ochtend kunnen wijzen zwangerschap.
 • Uw eten smaakt ineens anders en je nu een hekel bepaalde voedingsmiddelen.
 • Je bent opeens hunkeren naar bepaalde voedingsmiddelen is een zeer vroeg symptoom van de zwangerschap, wat aangeeft dat u uitgeput in mineralen.
 • Je borsten zijn zacht en lijken te vergroten.
 • De bruine deel van je tepel (de tepelhof) wordt steeds donkerder en groter.
 • U merkt dat uw energie-niveau is lager en je voelt de hele tijd moe.
 • U meer stemmingswisselingen dan normaal, hetgeen een gevolg van plotselinge veranderingen hormonen die optreedt tijdens de zwangerschap kan worden.
 • Je maakt meer reizen naar de badkamer om te plassen en er is geen pijn bij het urineren is een veel voorkomende zeer vroege symptomen van de zwangerschap.
 • Je begint om hoofdpijn die een direct effect van hormonen als een symptoom van vroege zwangerschap kan worden ervaren.

De diagnose van de zwangerschap:

teen-pregnancyAls je seksueel actief en hebben een of meer van de hierboven vroeg symptoom van de zwangerschap dan de aanschaf van een huis zwangerschap kit. Test uw urine eerste wat in de ochtend wanneer uw urine meer geconcentreerd om te zien of je zwanger bent of niet. Deze zwangerschap tests zijn zeer gevoelig en zeer nauwkeurig; een positieve test betekent dat je zeker zwanger. Een negatieve zwangerschapstest mag niet overtuigend, vooral als je het uitgevoerde onjuist of niet testen van een vroege ochtend urinemonster. Als de resultaten positief zijn is het raadzaam om het te bevestigen met uw arts.

Wat nu:

 • Als u denkt dat u zwanger bent, een arts of verloskundige advies om zwangerschap te bevestigen en bespreek uw zwangerschap plannen.
 • Als u het nemen van voorgeschreven medicijnen, waarschuw dan uw zorgverzekeraar meteen dat u zwanger bent om advies te vragen over uw medicijnen.
 • Terwijl u wacht op uw afspraak, start met een dagelijkse multivitamine die ten minste 400 microgram foliumzuur in zich heeft om aangeboren afwijkingen te voorkomen.
 • Neem afdoende mineralensupplementen om zwangerschap complicaties te voorkomen.
 • Eet goed voedzaam voedsel en zorg ervoor dat u het verhogen van uw eiwitinname.
 • Stop alle alcoholgebruik en stoppen met roken sigaretten of drastisch te verminderen, uw baby’s leven hangt van jou af.
 • zie ook medisch of verloskundige advies als je niet zwanger bent en je menstruatie niet binnen de komende maand komen als u een onderliggende medische aandoening kan hebben.

zie ook medisch of verloskundige advies als je niet zwanger bent en je menstruatie niet binnen de komende maand komen als u een onderliggende medische aandoening kan hebben.

Zwangerschap Statistieken:

65% van alle zwangerschappen ongepland.
25% van alle zwangerschappen eindigt in een miskraam.
25% van de vrouwen ervoor kiezen om hun zwangerschap af te breken.

Uitzoeken je zwanger bent kan een zeer gastvrije ervaring in je leven of het kan ook een tijd van enorme stress voor je. Sommige boeken biedt een fantastisch inzicht en comfort in de zwangerschap, miskraam, adoptie en de beëindiging van de zwangerschap. Die boeken zijn niet alleen voor zwangere vrouwen, maar voor iedereen die een probleem heeft gehad met hun moeder of een zwangerschap gerelateerde trauma.

Er zijn vele bewezen methodes voor het voorkomen van zwangerschappen, zoals anticonceptiepillen, anticonceptiepleister en anticonceptie-ringen. Lees meer over voorbehoedsmiddelen bij TheContraceptivePills.com/nl/.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s