Bekymret meget tidlig graviditet? Tjek disse symptomer

teen-pregnancy-pregnant-womenDer er mange meget tidlig graviditet symptomer, og hvordan kan du fortælle, hvis de er et tegn på graviditet? Jo flere af disse symptomer, du har, der er angivet nedenfor så højere sandsynlighed er der, at du er gravid. Læs gennem listen nedenfor og se, hvor mange af disse meget tidlig graviditet … Der er mange meget tidlig graviditet symptomer, og hvordan kan du fortælle, hvis de er et tegn på graviditet? Jo flere af disse symptomer, du har, der er angivet nedenfor så højere sandsynlighed er der, at du er gravid. Læs gennem listen nedenfor og se, hvor mange af disse meget tidlig graviditet symptomer, du har.

Meget tidlig graviditet symptomer:

De fleste gravide kvinder har nogle meget tidlig graviditet symptomer. I de sjældne tilfælde nogle kvinder har ingen symptomer på tidlig graviditet, bortset fra at dem glip af deres menstruation. Nogle kvinder er så travlt i deres liv, at de er uvidende om, at deres menstruation skyldtes og glemmer de ikke får deres perioder.

 • Du gik glip din menstruation kan angive, at du er gravid.
 • Du menstruation var sent, og du kun havde nogle milde spotting i stedet for en ordentlig menstruationen.
 • Du oplever morgenkvalme og / eller opkastning første ting om morgenen kunne tyde graviditet.
 • Din mad pludselig smager anderledes, og du nu ikke kan lide visse fødevarer.
 • Du pludselig trang visse fødevarer er et meget tidligt symptom på graviditet, som angiver, at du er opbrugt på mineraler.
 • Dine bryster er møre og synes at være at udvide.
 • Den brune del af din brystvorte (areola) bliver mørkere og større.
 • Du bemærker dit energiniveau er lavere, og du føler dig træt hele tiden.
 • Du har flere humørsvingninger end normalt, hvilket kan være et resultat af pludselige hormon ændringer, der opstår i graviditeten.
 • Du gør flere ture til badeværelset for at tisse, og der er ikke smerter forbundet med vandladning er en fælles meget tidligt symptom på graviditet.
 • Du begynder at opleve hovedpine, som kan være en direkte virkning af hormoner som et symptom på tidlig graviditet.

Diagnose af graviditet:

teen-pregnancyHvis du er seksuelt aktive og har en eller flere af de ovenfor tidligt symptom på graviditet derefter købe et hjem graviditet kit. Test din urin første ting om morgenen, når din urin er mere koncentreret for at se, hvis du er gravid eller ej. Disse graviditetstests er meget følsomme og meget præcis; en positiv test betyder, at du er helt sikkert gravid. En negativ graviditetstest kan ikke afgørende, især hvis du udførte det forkert eller ikke at afprøve en tidlig morgen urinprøve.

Hvad nu:

 • Hvis du mener, du er gravid, læge eller jordemoder råd til at bekræfte graviditet og diskutere dine graviditet planer.
 • Hvis du tager receptpligtig medicin, straks din læge, at du er gravid til at søge rådgivning om din medicin.
 • Mens du venter på din udnævnelse, begynder at tage en daglig multivitamin, som har mindst 400 mikrogram folsyre i det for at forhindre medfødte abnormiteter.
 • Tag passende mineraltilskud for at forhindre graviditet komplikationer.
 • Spis god nærende mad og sørg for at øge dit protein indtag.
 • Stop al alkohol indtag og stoppe med at ryge cigaretter eller drastisk reducere, dit barns liv afhænger af dig.

Se også medicinsk eller fødselshjælp råd, hvis du ikke er gravid, og du menstruation ikke kommer inden for den næste måned, som du kan have en underliggende medicinsk tilstand.

Graviditet Statistik:

65% af alle graviditeter er uplanlagte.
25% af alle graviditeter ender i en abort.
25% af kvinderne vælger at afslutte deres graviditet.

Finde ud af du er gravid kan være en meget indbydende oplevelse i dit liv, eller det kan også være en tid med kolossal stress for dig. Nogle bøger tilbyder fantastiske indsigt og komfort i graviditet, abort, adoption og svangerskabsafbrydelse. Disse bøger er ikke kun for gravide kvinder, men for alle, der har haft et problem med deres mor eller en graviditet relaterede traumer.

Der er mange dokumenterede metoder til forebyggelse graviditeter ligesom p-piller, svangerskabsforebyggende patches og svangerskabsforebyggende ringe. Læs mere om prævention på TheContraceptivePills.com/dk/.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s