Voorkom zwangerschap met gecombineerde anticonceptiepillen

couple-kissing-happyAnticonceptiepillen zijn zeer belangrijk voor vrouwen die willen ongewenste zwangerschap te voorkomen. Een aanzienlijke hoeveelheid tijd, werd het condoom als daadwerkelijke bescherming tegen zwangerschap. Echter, al snel problemen van condoom scheuren of slips werden gemeld. Vrouwen kunnen nu voorkomen dat contraceptieve ongevallen veel gemakkelijker als gevolg van het gecombineerde anticonceptiepillen. Gecombineerde anticonceptiepillen bestaan uit twee synthetische vrouwelijke hormonen: oestrogeen en progestageen. Dit medicijn geeft niet alleen 100% bescherming tegen zwangerschap, maar regelt ook de menstruatiecyclus waardoor ze minder pijnlijk. De meest bekende gecombineerde anticonceptiepillen zijn Yasmin, Microgynon en Cilest pil. Deze medicijnen kunnen gemakkelijk online worden gekocht.

Yasmin:

Yasmin bestaat uit ethinylestradiol, die kunstmatig oestrogeen en drospirenon als werkzame bestanddelen. Deze ingrediënten truc van het lichaam te laten geloven dat de eisprong al heeft plaatsgevonden, zodat er geen productie van eieren. Het verdikt de baarmoederhalsslijm zodat geen sperma kan de baarmoeder voeren. Het baarmoederslijmvlies wordt ook hervormd zodat eventuele bevruchte eicel niet kan hechten en te groeien. In veel gevallen verbetert het uiterlijk van de huid en vermindert de kans op gewichtstoename. Je moet deze pil nemen gedurende 21 dagen van de menstruele cyclus, met een zeven dag pauze. De pil moet worden genomen op de eerste dag van uw periode, zodat u onmiddellijke bescherming te krijgen. De mogelijke bijwerkingen van deze geneesmiddelen omvatten hoofdpijn, misselijkheid, braken en buikpijn. U kunt Yasmin online kopen bij verschillende klinieken na het doornemen van een online overleg met artsen.

Microgynon:

Microgynon is een van de vele gecombineerde contraceptieve pillen die zeer betrouwbaar en veilig zijn. De belangrijkste ingrediënten van deze drug zijn ethinylestradiol en levonorgestrel. Ethinylestradiol is een synthetische oestrogeen en levonorgestrel is een synthetisch progestageen. Het is uiterst nuttig voor endometriose en premenstruele spanning gekoppeld pijnlijke menstruatie. Het werkt op dezelfde manier als die van Yasmin. De pillen worden genomen voor 21 dagen van de menstruele cyclus, met een zeven dag pauze aan het eind. Net als andere anticonceptiepillen, Microgynon is ook online beschikbaar op diverse online klinieken. Je hoeft alleen te beginnen met een online medische raadpleging, waar je nodig hebt om je verleden medische geschiedenis in te dienen. Microgynon mag niet worden ingenomen als u hart-gerelateerde problemen, hoge bloeddruk, bloedstolsel problemen of als u zwanger bent of borstvoeding geeft.

Cilest:

Cilest is een ander oraal anticonceptiemiddel combinatiepil die wordt beschouwd als 100% effectief voor het voorkomen van ongeplande zwangerschap. De actieve ingrediënten van deze pil zijn oestrogeen (ethinylestradiol) en progestageen (norgestimaat). Deze synthetische hormonen dikker het baarmoederhalsslijm, zodat het sperma de baarmoeder niet invoert, wordt het baarmoederslijmvlies gewijzigd dat ei niet in slaagt om zich te hechten en ten slotte, worden de eieren niet mogen worden vrijgelaten uit de eierstokken. Dit geneesmiddel moet worden genomen op de eerste dag van je menstruatie voor een verzekerde bescherming. Het kan echter ook worden opgenomen de vijfde dag, maar een andere alternatieve anticonceptie, zoals condooms worden gebruikt gedurende zeven dagen. Deze pil heeft ook een milde bijwerkingen zoals andere anticonceptiepillen, zoals misselijkheid, braken, hoofdpijn, gevoelige borsten, gewichtsveranderingen en vaginale schimmelinfectie.

Voor meer lezen of het kopen van anticonceptiepillen kunt u terecht op TheContraceptivepill.com/nl/. Het heeft een bereik van anticonceptiepillen beschikbaar in de markt om ongewenste zwangerschap te voorkomen. Enkele andere zijn Cerazette pil, Micronor, Zoely en nog veel meer.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s