Undgå graviditet med Kombinerede piller

couple-kissing-happyP-piller er meget vigtigt for kvinder, der ønsker at undgå uønsket graviditet. For en betydelig mængde tid, blev kondomet anset for at være en effektiv beskyttelse mod graviditet. Men snart blev rapporteret spørgsmål af kondom tåre eller glider. Kvinder kan nu undgå svangerskabsforebyggende ulykker meget let på grund af kombinerede p-piller. Kombineret piller består af to syntetiske kvindelige hormoner: østrogen og gestagen. Denne medicin ikke blot giver dig 100% beskyttelse mod graviditet, men også regulerer din menstruationscyklus, så de er mindre smertefuldt. De mest almindeligt kendte kombinerede p-piller er Yasmin, Microgynon og Cilest pille. Disse medikamenter kan nemt købes online.

Yasmin:

Yasmin består af ethinylestradiol, der er kunstig østrogen, og drospirenon som de aktive bestanddele. Disse ingredienser narre kroppen til at tro, at ægløsning allerede har fundet sted, således at der ikke er nogen produktion af æg. Det tykkere også de cervikale slim, så ingen sædceller er i stand til at komme ind i livmoderen. Livmoderslimhinden også reformeres så enhver befrugtet æg ikke kan vedhæfte og vokse. I mange tilfælde er det forbedrer udseendet af huden og reducerer risikoen for vægtøgning. Du er nødt til at tage denne pille i 21 dage af menstruationscyklus, med en syv dages pause. Pillen skal tages på den første dag i din menstruation, så du får øjeblikkelig beskyttelse. De mulige bivirkninger af denne medicin omfatter hovedpine, kvalme, opkastning og mavesmerter. Du kan købe Yasmin online fra forskellige klinikker efter at gå gennem en online konsultation med lægerne.

Microgynon:

Microgynon er en af de mange kombinerede piller, der er meget pålidelig og sikker. De vigtigste ingredienser i dette stof er ethinylestradiol og levonorgestrel. Ethinylestradiol er et syntetisk østrogen og levonorgestrel er en syntetisk progestogen. Det er yderst nyttigt for endometriose og præmenstruelt spændinger kombineret med smertefulde perioder. Det fungerer på samme måde som Yasmin. Pillerne er taget i 21 dage ud af menstruationscyklus, med en syv dages pause i slutningen. Ligesom andre piller, Microgynon er også tilgængelig online på forskellige online klinikker. Du skal bare nødt til at starte med en online lægekonsultation, hvor du skal indsende dine tidligere sygehistorie. Microgynon bør ikke tages, hvis du har hjerte relaterede problemer, højt blodtryk, blodprop problemer, eller hvis du er gravid eller ammer.

Cilest:

Cilest er et andet oralt præventionsmiddel kombineret pille, der anses for at være 100% effektiv til forebyggelse uønsket graviditet. De aktive ingredienser i denne pille er østrogen (ethinylestradiol) og gestagen (norgestimat). Disse syntetiske hormoner tykkere cervikal slim, så sædcellerne ikke komme ind i livmoderen, er livmoderslimhinden ændret, således at ægget ikke knytte sig og endelig er æggene ikke lov til at blive frigivet fra æggestokkene. bør tages Dette stof på den første dag i din menstruation for en sikker beskyttelse. Det kan dog også tages op den femte dag, men nogle andre alternative svangerskabsforebyggende middel som kondomer bør anvendes i syv dage. Denne pille har også milde bivirkninger ligesom andre p-piller, såsom kvalme, opkastning, hovedpine, brystspænding, vægtændringer og vaginal trøske.

For yderligere læsning eller købe piller du besøge TheContraceptivepill.com/dk/. Det har vifte af piller til rådighed på markedet for at undgå uønsket graviditet. Nogle andre er Cerazette pille, Micronor, Zoely og mange flere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s