Raskauden ehkäisyyn kanssa Yhdistetty ehkäisypillereitä

couple-kissing-happyPillerit ovat erittäin tärkeää naisille, jotka haluavat välttää ei-toivotun raskauden. Huomattavan määrän aikaa, kondomin katsottiin olevan tehokas suoja raskauden. Kuitenkin pian kysymyksiä kondomin repiä tai luistaa raportoitu. Naiset voivat nyt välttää ehkäisymenetelmää onnettomuuksia paljon helposti, koska yhdistetyn pillerit. Yhdistetty pillerit koostuvat kahdesta synteettisestä naishormoneja: estrogeenia ja progestiinia. Tämä lääkitystä ei vain antaa sinulle 100% suojaa raskaudesta, mutta myös säätelee kuukautiskiertoa niin, että ne ovat vähemmän tuskallista. Yleisimmin tunnettu keskiarvo pillerit ovat Yasmin, Microgynon ja Cilest pilleri. Näitä lääkkeitä voidaan helposti ostaa verkosta.

Yasmin:

Yasmin koostuu etinyyliestradiolia, joka on keinotekoinen estrogeenin ja drospirenoni sen vaikuttavat aineet. Nämä aineet temppu kehon uskomaan, että ovulaatio on jo tapahtunut niin, ettei tuotantoa munia. Se myös paksuntaa kohdunkaulan liman niin, ettei siittiöitä voi päästä kohtuun. Kohdun limakalvon on myös uudistettava siten, että mikä tahansa hedelmöittynyt munasolu voi liittää ja kasvaa. Monissa tapauksissa, se parantaa ulkonäköä ihoa ja vähentää painonnousua. Sinun täytyy ottaa tämä pilleri 21 päivää kuukautiskierto, jossa seitsemän päivän tauko. Pilleri on otettava ensimmäisenä päivänä kuukautisten niin, että saat instant suojaa. Mahdollisia sivuvaikutuksia tätä lääkitystä ovat päänsärky, pahoinvointi, oksentelu ja vatsakipu. Voit ostaa Yasmin verkossa eri klinikoiden jälkeen käydään läpi online kuulemisen lääkäreitä.

Microgynon:

Microgynon on yksi monista yhdistetyn pillerit, jotka ovat erittäin luotettavia ja turvallisia. Tärkeimmät ainesosat tämän lääkkeen ovat etinyyliestradiolia ja levonorgestreelia. Etinyyliestradioli on synteettinen estrogeeni ja levonorgestreeli on synteettinen progestiini. Se on erittäin hyödyllinen endometrioosin ja kuukautisia edeltävää jännitystä yhdistettynä kivuliaat kuukautiset. Se toimii samalla tavalla kuin Yasmin. Pillerit otetaan 21 päivää pois kuukautiskierto, jossa seitsemän päivän tauko lopussa. Kuten muutkin pillerit, Microgynon on myös saatavilla verkossa eri verkossa klinikoilla. Täytyy vain aloittaa online lääkärissäkäynti jossa sinun täytyy lähettää ohi sairaushistoria. Microgynon ei pidä ottaa, jos sinulla on sydämen liittyviä ongelmia, korkea verenpaine, veren hyytymistä ongelmia tai jos olet raskaana tai imettävät.

Cilest:

Cilest on toinen ehkäisypillerin yhdistettynä pilleri, jonka katsotaan olevan 100% tehokas estämään suunnittelemattoman raskauden. Aktiiviset ainesosat tämä pilleri ovat estrogeeni (etinyyliestradiolia) ja progestiinia (norgestimaatti). Nämä synteettiset hormonit paksuntaa kohdunkaulan liman jotta sperma ei anna kohtuun, kohdun limakalvon on muutettu siten, että muna ei kiinnittyä ja lopuksi munat eivät saa vapautumaan munasarjat. Tämä lääke tulisi ottaa ensimmäisenä päivänä oman ajan jälkeen varma suoja. Kuitenkin voidaan myös ottaa esiin viidentenä päivänä, mutta joitakin muita vaihtoehtoisia ehkäisymenetelmää, kuten kondomeja tulisi käyttää seitsemän päivän ajan. Tämä pilleri on myös lieviä sivuvaikutuksia kuten muutkin pillerit, kuten pahoinvointia, oksentelua, päänsärkyä, rintojen arkuutta, painon muutokset ja emättimen sammas.

Lisätietoja lukeminen tai ostaa pillerit osoitteessa TheContraceptivepill.com/fi/. Se on valikoima pillerit saatavilla markkinoilla estää ei-toivotun raskauden. Jotkut muut ovat Cerazetten pilleri, Micronor, Zoely, Mercilon ja paljon muuta.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s