Forhindre graviditet med Kombinerte p-piller

couple-kissing-happyP-piller er svært viktig for kvinner som ønsker å unngå uønsket graviditet. For en betydelig mengde tid, ble det kondom ansett for å være effektiv beskyttelse mot graviditet. Men snart ble det rapportert spørsmål om kondom tåre eller slips. Kvinner kan nå unngå prevensjons ulykker mye lett på grunn av kombinerte p-piller. Kombinerte p-piller består av to syntetiske kvinnelige hormoner: østrogen og gestagen. Denne medisinen ikke bare gir deg 100% beskyttelse mot graviditet, men også regulerer menstruasjonssyklusen, slik at de er mindre smertefull. De mest kjente kombinerte p-piller er Yasmin, Microgynon og Cilest pille. Disse medikamentene kan enkelt kjøpes på nettet.

Yasmin:

Yasmin består av etinyløstradiol, som er kunstig østrogen, og drospirenon som dens aktive ingredienser. Disse ingrediensene lure kroppen til å tro at eggløsningen allerede har funnet sted, slik at det ikke er noen produksjon av egg. Det tykner også slimet i livmorhalsen slik at ingen sperm er i stand til å gå inn i livmoren. Livmorslimhinnen er også reformeres slik at eventuelle befruktede egg ikke kan feste seg og vokse. I mange tilfeller forbedrer utseendet av huden, og reduserer risikoen for vektøkning. Du må ta denne pillen for 21 dager i menstruasjonssyklusen, med en syv dagers pause. Pillen må tas på den første dagen i menstruasjonen, slik at du får umiddelbar beskyttelse. Mulige bivirkninger av denne medisinen inkluderer hodepine, kvalme, oppkast og magesmerter. Du kan kjøpe Yasmin online fra ulike klinikker etter å gå gjennom en online konsultasjon med leger.

Microgynon:

Microgynon er en av de mange kombinerte piller som er meget pålitelig og sikker. De viktigste ingrediensene i dette stoffet er etinyløstradiol og levonorgestrel. Etinyløstradiol er et syntetisk østrogen og levonorgestrel er et syntetisk gestagen. Det er svært nyttig for endometriose og premenstruelle spenninger kombinert med smertefulle perioder. Den fungerer på samme måte som for Yasmin. Pillene er tatt for 21 dager av menstruasjonssyklusen, med en syv dagers pause på slutten. I likhet med andre p-piller, er Microgynon også tilgjengelig på Internett på ulike online klinikker. Du må bare starte med en online medisinsk konsultasjon der du trenger å sende inn tidligere medisinsk historie. Microgynon bør ikke tas hvis du har hjerteproblemer, høyt blodtrykk, blodpropp problemer, eller hvis du er gravid eller ammer.

Cilest:

Cilest er en annen oral contraceptive-piller som regnes for å være 100% effektiv for å hindre uønsket graviditet. De aktive ingrediensene i denne pillen er østrogen (etinyløstradiol) og progestogen (norgestimat). Disse syntetiske hormoner tykne slimet i livmorhalsen slik at sædcellene ikke kommer inn i livmoren, er livmorslimhinnen endret slik at egget ikke fester seg og til slutt, er eggene ikke lov til å bli løst fra eggstokkene. Dette stoffet bør tas på den første dagen i menstruasjonen for en sikker beskyttelse. Det kan imidlertid også tas opp den femte dagen, men et annet alternativ prevensjons som kondomer skal brukes i syv dager. Denne pillen har også milde bivirkninger som andre p-piller, som kvalme, oppkast, hodepine, ømme bryster, vektendring og vaginal trost.

For videre lesning eller kjøpe p-piller kan du besøke TheContraceptivepill.com/no/. Den har spekter av p-piller tilgjengelig i markedet for å forhindre uønsket graviditet. Noen andre er Cerazette pillen, Micronor, Zoely og mange flere.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s