Förhindra graviditet med kombinerade p-piller

couple-kissing-happyP-piller är mycket viktigt för kvinnor som vill undvika oönskad graviditet. För en betydande mängd tid, var kondomen anses vara ett effektivt skydd mot graviditet. Men snart frågor om kondom tår eller glider rapporterades. Kvinnor kan nu undvika preventivmedel olyckor mycket lätt på grund av kombinerade p-piller. Kombinerade p-piller består av två syntetiska kvinnliga hormoner: östrogen och gestagen. Denna medicin inte bara ger dig 100% skydd mot graviditet, men också reglerar menstruationscykeln så att de är mindre smärtsamt. De vanligaste kända kombinerade p-piller är Yasmin, Microgynon och Cilest piller. Dessa läkemedel kan lätt köpas på nätet.

Yasmin:

Yasmin består av etinylöstradiol, som är konstgjord östrogen och drospirenon som dess aktiva ingredienser. Dessa ingredienser lura kroppen att tro att ägglossning redan har skett så att det inte finns någon produktion av ägg. Det tjocknar också livmoderhalsen så att inga spermier kan komma in i livmodern. Livmoderslemhinnan är också reformeras så att varje befruktat ägg inte kan fästa och växa. I många fall, det förbättrar utseendet på huden och minskar risken för viktökning. Du måste ta detta piller i 21 dagar av menstruationscykeln, med en sju dagars paus. P-piller måste tas på den första dagen av din menstruation så att du får omedelbart skydd. De möjliga biverkningar av detta läkemedel är huvudvärk, illamående, kräkningar och buksmärtor. Du kan köpa Yasmin online från olika kliniker efter att ha gått igenom ett samråd med läkare.

Microgynon:

Microgynon är en av de många kombinerade p-piller som är mycket pålitlig och säker. De viktigaste ingredienserna i detta läkemedel är etinylestradiol och levonorgestrel. Etinylestradiol är ett syntetiskt östrogen och levonorgestrel är ett syntetiskt gestagen. Det är mycket användbart för endometrios och premenstruell spänning i kombination med smärtsamma perioder. Det fungerar på samma sätt som för Yasmin. Pillren tas för 21 dagar av menstruationscykeln, med en sju dagars paus i slutet. Liksom andra p-piller, är Microgynon också tillgängligt på olika online-kliniker. Du måste bara börja med en online medicinsk konsultation där du behöver för att skicka din tidigare sjukdomshistoria. Microgynon ska inte tas om du har hjärtproblem, högt blodtryck, blodpropp problem eller om du är gravid eller ammar.

Cilest:

Cilest är ett annat oralt preventivmedel kombinerade p-piller som anses vara 100% effektiv för att förhindra oplanerad graviditet. De aktiva ingredienserna i detta piller är östrogen (etinylestradiol) och gestagen (norgestimat). Dessa syntetiska hormoner tjockare livmoderhalsen så att spermierna inte kommer in i livmodern, är livmoderslemhinnan ändras så att ägget inte fästa sig och slutligen, är äggen får inte släppas från äggstockarna. Detta läkemedel bör tas på den första dagen av din menstruation för en säker skydd. Den kan emellertid också tas upp den femte dagen men vissa andra alternativa preventivmedel som kondomer bör användas under sju dagar. Detta piller har också milda biverkningar som andra piller, såsom illamående, kräkningar, huvudvärk, ömhet i brösten, viktförändringar och vaginal svampinfektion.

För vidare läsning eller köpa p-piller besök TheContraceptivepill.com/se/. Den har olika piller tillgängliga på marknaden för att förhindra oönskade graviditeter. Några andra är Cerazette p-piller, Micronor, Zoely och många fler.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s