Jälkiehkäisy ehkäisyneuvontaan onnettomuuksiin

morning-after-pill-couple-happy

Naiset, jotka harjoittavat seksuaaliseen suhteeseen yleensä mieluummin käyttäen jonkinlainen suoja. Viime aikoihin asti, kondomit ovat olleet suosituin vaihtoehto ja ovat yleisesti käytetty ehkäisymenetelmä parit. Kuitenkin, kondomit eivät ole osoittautuneet 100% tehokas estämään naisilla saamasta suunnittelematon raskaus. Monta kertaa aikana seksuaalinen teko, on mahdollista, että parit kokea kondomin lipsahdus tai kondomin repiä. Tämä voi vain lisätä riskiä naisten tulla raskaaksi. Kuitenkin monet muut ehkäisymenetelmät on otettu käyttöön, jotta voidaan estää tällaisten ehkäisyvälineiden onnettomuuksien tekemästä naisia raskaaksi. Päivittäinen ehkäisymenetelmät ovat auttaneet naisia paljon.

Käyttöönotto hormonaalisten ehkäisymenetelmien aikaan runsas muutos skenaariossa sikäli kuin suunnittelematon raskaus oli huolissaan. Nämä menetelmät ovat eräänlaista päivittäin ehkäisyä ja on tullut varsin suosittuja naisten keskuudessa. Kolme hormonaalista ehkäisymenetelmää kuuluvat pillereissä, ehkäisylaastari ja ehkäisymenetelmää renkaat. Pillereissä koostuvat synteettisten naishormoneja, jotka auttavat estämään suunnittelemattomia raskauden naisilla. Ehkäisypillereiden voi olla joko yhdistetty pilleri tai minipilleriksi perusteella hormonien läsnä pilleri. Nämä pillerit ovat osoittautuneet lähes 100% tehokas estämään raskauden.

Kuitenkin joskus, nämä pillerit on myös epäonnistunut estämään raskauden. Tällaiset ehkäisymenetelmää onnettomuudet ovat tavallisia ja että siellä hätä ehkäisymenetelmiä tulevat kuvaan. Nämä menetelmät ovat osoittautuneet tehokkaiksi estämään raskauden naisilla, jotka voivat johtua tällaisista ehkäisymenetelmää onnettomuuksia. Nämä menetelmät ovat myös kutsutaan kuin hätäehkäisyä pilleri, joita tarvitaan otettava sisällä span 72 120 tuntia jälkeenpäin. Kaksi suosituinta hätäehkäisyä pillereitä käyttävät naiset eri puolilla maailmaa ovat ellaOne ja Levonelle. Nämä pillerit koostuvat synteettisiä naishormoneja, kuten pillerit.

Levonelle on vanhin hätäehkäisyä pilleri käyttää naisilla raskauden ehkäisemiseksi jälkeen ehkäisymenetelmää onnettomuuden. Tämä pilleri koostuu levonorgestreeli, synteettistä progestiinia, sen aktiivisena ainesosana. Tämä Jälkiehkäisyn toimii huijaamalla kehon uskomaan, että ovulaatio on jo tapahtunut, jotta estetään tuotannon muna. Sen jälkeen paksuntaa kohdunkaulan liman kohdun jotta estetään siittiöiden pääsyn ja lannoitusta muna. Ja lopuksi, Levonelle muuttaa kohdun limakalvon jotta estetään munasolun kiinnittymisen ja kasvavat edelleen. Tämä pilleri voidaan ottaa 72 tunnin kuluessa suojaamattomasta yhdynnästä tapahtunut.

Toinen suosittu ja yleisesti käytetty hätäehkäisyä pilleri on ellaOne. Tämä pilleri on todettu olevan saamassa suosiota nopeaan tahtiin kuin toisin kuin muut pillerit voidaan ottaa 120 tunnin tai viisi päivää myöhemmin. Tämä pilleri koostuu ulipristaaliasetaatin sen vaikuttavana aineena toimii. ellaOne on tehokkainta, jos otetaan ensimmäisten parin päivän jälkeen. Tehokkuus pilleri näyttää pienenevän päivää kulkea. Tämä pilleri on yleensä hyvin siedetty pilleri kuitenkin harvat naiset voivat kokea tiettyjä haittavaikutuksia, kuten pahoinvointia, oksentelua tai kivuliaat kuukautiset.

Emergency Ehkäisy kutsutaan myös katumuspillereitä. Jälkiehkäisy pilleri kuten ellaOne ja levonelle voidaan ottaa enintään kolme päivää suojaamattomasta yhdynnästä. Lue lisää contracptive menetelmistä tai ostaa pillerit verkossa on Suomessa http://www.thecontraceptivepill.com/fi/.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s