Tiedot Yasmin ja Cerazette ehkäisypillereitä

Lyhyt katsaus ehkäisypillerit

Ehkäisypillereitä ovat laajalti tunnettu pillereissä. Ehkäisypillereitä ovat pohjimmiltaan koostuu synteettisten hormonien raskauden ehkäisyyn. Yasmin ja Cerazette pillerit ovat kaksi suosittua reseptilääkkeitä keskuudessa muita vaihtoehtoja. Hormonit vapautuu nämä lääkkeet häiritsevät kuukautiskierron estää suunnittelemattoman raskauden. Nainen raskautta kun muna vapautuu munasarja on hedelmöitetty sperma vapautunut miehen ruumis. Pillerit toimii muokkaamalla naishormonit niin, ettei muna vapautuu munasarja ja niin raskaus ei tapahdu.

Periaatteessa on olemassa kahdenlaisia pillerit 1) Pill tai yhdessä ehkäisypillereitä ja 2) mini-pillereitä. Yhdistetty pillerit sisältävät yhdistelmän synteettinen muoto naisten estrogeenia ja progestiinia, kun taas mini pillereitä sisältää yhden hormonin progestiinia vain. Mini pillerit ovat yhtä tehokkaita kuin pilleri. Sillä se sisältää yhden hormoni se tulee vähemmän sivuvaikutuksia verrattuna pilleri.

Valmistetut naishormoneja tehdä elin hyväksyä, että ovulaatio on tapahtunut niin ei muna poistetaan munasarjasta. Lisäksi se paksuntaa kohdunkaulan kehon nesteen jotta siittiöitä ei pääse kohtuun ja lopuksi se ohenteet kohdun limakalvon niin ei muna on kyky liittää itsensä Näin hedelmöittyminen muna epäonnistuu ja nainen doesnt ‘ t raskautta. Mini pilleri ja yhdistetyt ehkäisypillerit ovat osoittautuneet käytännössä 100% tehokas toistaiseksi. Laajimmin tunnustettu pillerit ovat Yasmin ja Cerazetten.

Yasmin:

yasmin-largeYasmin pillerit ovat laajalti käytössä naiset, jotka ovat yli 18-vuotias. Se tarjoaa sinulle nopea suojaa raskaudesta, heti kun otat sen ensimmäisenä päivänä kuukautiset. Joissakin tapauksissa se voidaan samoin ottaa korkeintaan viidentenä päivänä kuukautiskierron kuitenkin kyseisen viikon aikana sinun täytyy käyttää joitakin muita ehkäisymenetelmiä, kuten kondomeja. Parasta Yasmin on vähentää vaaraa painonnousu tai veden kertyminen elimistöön, koska se voi tapahtua muiden ehkäisypillerit. Se ikään kohtelee akne asioita yhdessä parantaa ulkonäköä ihoa. Tämä tapahtuu johtuu synteettisten hormonien näytteille tässä pilleri. Tämä pilleri ei ole mitenkään sovi sinulle, jos sinulla on lääkkeiden historia aivohalvauksia, keltaisuus, vatsan tai emättimen verenvuoto, kaikenlaista veritulppa, kohtu- tai rintasyöpä, munuais- ja maksasairaus tai verenpainetauti (korkea verenpaine). Voit myös tilata puhelimitse tai saada online kuulemisen Yasmin thecontraceptivepill.com ennen siirtymistä muihin yhdistetyn pilleri Yasmin.

Cerazette:

cerazette-largeCerazette on usein kutsutaan mini pilleri johtuu siitä, että se on valmistettu vain yksi hormoni progestogeenin, mutta on edelleen yhtä tehokas kuin mitä muiden suun pilleri. Sitä pidetään ylivoimainen vaihtoehto kullekin yksi niistä naiset, jotka kokevat epäsuotuisia sivuvaikutuksia estrogeenin hormoni, jota käytetään yhdistetyssä pilleri. Se vähentää kipua aikana ja on suuri helpotus kaikille kärsiville dysmenorrhea. Cerazette otetaan kerran päivässä, koko kuukauden. Kuitenkin, jos joku päivä unohdat ottaa pillerin oikeaan aikaan, voit ottaa sen jopa 12 tuntia normaaliin aikaan. Saanti Cerazette voi joskus näyttää joitakin yhteisiä sivuvaikutuksia, kuten pahoinvointia, oksentelua, päänsärkyä, vatsakipua ja libidon. Sinun tulee neuvotella lääkärin kanssa ennen mitään pillereissä. Voit myös ottaa verkossa kuulemisen thecontraceptivepill.com siirtyneet muihin mini pilleri Cerazette. Voit tilata puhelimitse tai saada online kuulemisen Cerazette on thecontraceptivepill.com ennen siirtymistä toiselta mini pilleri Cerazetten.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s