Oplysninger om Yasmin og Cerazette p-piller

Kort oversigt over p-piller

P-piller er almindeligt kendt som p-pillerp-piller. P-piller er dybest set består af syntetiske hormoner for at forhindre graviditet. Yasmin og Cerazette piller er to populære receptpligtig medicin blandt andre muligheder. Hormonerne frigives af disse medikamenter forstyrrer din menstruationscyklus at forhindre uønsket graviditet. En kvinde bliver gravid, når et æg frigøres fra æggestokken befrugtes af sæd frigivet fra mandens krop. Piller virker ved at modificere de kvindelige kønshormoner, så ingen æg frigives fra æggestokken og så der ikke er graviditet.

Dybest set er der to typer af p-piller 1) P-piller eller de kombinerede p-piller og 2) mini-piller. Kombineret piller indeholder en kombination af syntetisk form af kvindelige hormoner østrogen og gestagen, mens mini piller indeholder enkelt hormon gestagen alene. Mini piller er så effektive som p-piller. Da det indeholder enkelt hormon det kommer med færre bivirkninger sammenlignet med p-piller.

De fremstillede kvindelige hormoner gøre kroppen acceptere, at ægløsning er sket så ingen æg udledes fra ovariet. Desuden det tykner den cervikale kropslig væske så sædcellerne ikke kan komme ind i livmoderen, og afslutningsvis det fortyndervæsker livmoderslimhinden så ingen æg har kapaciteten tilslutte sig på denne måde, befrugtning af ægget mislykkes, og en kvinde gør ikke ‘ t blive gravid. Mini pille og kombinerede piller har vist sig at være praktisk taget 100% effektiv hidtil. De mest anerkendte piller er Yasmin og Cerazette.

Yasmin:

yasmin-largeYasmin piller er stort set brugt af damer, der er over 18 år. Det giver dig øjeblikkelig beskyttelse mod graviditet, så snart du tager det på den første dag i din menstruation. I nogle tilfælde kan det ligeledes blive taget op til den femte dag i din menstruationscyklus, men i løbet af denne uge, du nødt til at bruge nogle andre præventionsmetoder som kondomer. Det bedste ved Yasmin er formindsker faren for vægtøgning eller væskeophobning i kroppen, da det kan ske med andre orale præventionsmidler. Den behandler ligeledes acne problemer sammen med at forbedre udseendet af huden. Dette sker på grund af syntetiske hormoner udviser i denne pille. Denne pille er på ingen måde egnet til dig, hvis du har en medicinsk historie af slagtilfælde, gulsot, abdominal eller vaginal blødning, enhver form for blodprop, livmoder eller brystkræft, nyre og leversygdom eller hypertension (forhøjet blodtryk). Du kan også bestille via telefon eller komme online konsultation for Yasmin på thecontraceptivepill.com før du skifter til andre kombinerede pille Yasmin.

Cerazette:

cerazette-largeCerazette er ofte omtalt som en mini pille på grund af det faktum, at det er lavet af blot en enkelt hormon kaldet progestogen, men er stadig så kraftig som helst andre orale pille. Det ses som en bedre alternativ for hver en af disse kvinder, der oplever ugunstige bivirkninger ved brug af østrogen hormon, der anvendes i den kombinerede pille. Det reducerer smerter under periode, og er en stor lettelse for alle, der lider af dysmenoré. Cerazette bør tages en gang om dagen, for hele måneden. Men hvis nogen dage du glemmer at tage p-piller på det rigtige tidspunkt, kan du tage det op til 12 timer fra den normale tid. Indtaget af Cerazette kan undertiden vise nogle almindelige bivirkninger som kvalme, opkastning, hovedpine, mavesmerter og nedsat libido. Du bør konsultere din læge, før du tager nogen p-piller. Du kan også tage online konsultation på thecontraceptivepill.com skifte fra andre mini pille at Cerazette. Du kan bestille via telefon eller komme online konsultation for Cerazette på thecontraceptivepill.com før du skifter fra en anden mini pillen Cerazette.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s