Informasjon om Yasmin og Cerazette p-piller

Kort oversikt over p-piller

P-piller er viden kjent som p-piller. P-piller er i utgangspunktet består av syntetiske hormoner for å hindre graviditet. Yasmin og Cerazette p-piller er to populære reseptbelagte medisiner blant andre alternativer. Hormonene utgitt av disse medikamentene forstyrre menstruasjonssyklusen for å hindre uønsket graviditet. En kvinne blir gravid når et egg frigjøres fra eggstokken blir befruktet med sæd frigjort fra mannens kropp. P-piller virker ved å endre de kvinnelige kjønnshormoner slik at ingen egg frigjøres fra eggstokken og så graviditet ikke oppstår.

I utgangspunktet er det to typer p-piller 1) The Pill eller den kombinerte p-piller og 2) mini-piller. Kombinerte p-piller inneholder kombinasjon av syntetisk form av kvinnelige hormonene østrogen og gestagen, mens mini piller inneholder bare ett hormon progestogen. Minipiller er like effektivt som p-piller. Som det inneholder ett hormon det kommer med mindre bivirkninger sammenlignet med p-piller.

De produserte kvinnelige hormoner gjøre kroppen godta at eggløsningen har skjedd så ingen egg slippes fra eggstokken. Dessuten er det tykner livmorhalsen kroppsvæske slik at sperm er ikke i stand til å gå inn i livmoren, og i konklusjonen det tynnere livmorslimhinnen slik at ingen egg har kapasitet til å koble seg på denne måten, befruktning av egget svikter og en kvinne doesn ‘ t bli gravid. Den minipillen og kombinerte piller har vist seg å være praktisk talt 100% effektiv hittil. Den mest anerkjente piller er Yasmin og Cerazette.

Yasmin:

yasmin-largeYasmin piller er bredt brukt av damer som er over 18 år gammel. Den gir deg rask beskyttelse mot graviditet, så snart du tar den på den første dagen i menstruasjonen. I noen tilfeller kan det også bli tatt opp til femte dag i menstruasjonssyklusen, men i løpet av denne uken må du bruke noen andre prevensjonsmetoder som kondom. Det beste med Yasmin er minsker faren for vektøkning eller væskeansamlinger i kroppen, da det kan skje med andre p-piller. Den behandler også akne problemer med å forbedre utseendet på huden. Dette skjer på grunn av syntetiske hormoner utstillingen i denne pillen. Denne pillen er på ingen måte egnet for deg hvis du har en medisinsk historie med slag, gulsott, abdominale eller vaginal blødning, noen form for blodpropp, livmor- eller brystkreft, nyre og leversykdom eller hypertensjon (høyt blodtrykk). Du kan også bestille via telefon eller få online konsultasjon for Yasmin på thecontraceptivepill.com før du bytter til andre kombinert pillen Yasmin.

Cerazette:

cerazette-largeCerazette er ofte referert til som en mini pille på grunn av det faktum at det er laget av bare en enkelt hormonet progesteron, men er likevel så kraftig som helst annen oral pille. Det blir sett på som et godt alternativ for hver og en av disse damene som opplever uheldige bivirkninger ved bruk av østrogen hormon som brukes i p-piller. Det reduserer smerte under perioden, og er en stor lettelse for alle som lider av dysmenoré. Cerazette bør tas en gang om dagen, for hele måneden. Men hvis en dag du har glemt å ta p-pillen til rett tid, kan du ta det opp til 12 timer fra normal tid. Inntaket av Cerazette kan noen ganger vise noen vanlige bivirkninger som kvalme, oppkast, hodepine, magesmerter og nedsatt libido. Du bør konsultere legen din før du tar noen p-piller. Du kan også ta online konsultasjon hos thecontraceptivepill.com bytter fra andre minipillen til Cerazette. Du kan bestille via telefon eller få online konsultasjon for Cerazette på thecontraceptivepill.com før bytte fra en annen minipillen Cerazette.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s