Opi etuja käyttämällä Yasmin ja Evra patch

Yhdistetty ehkäisypillereitä ja ehkäisylaastarin voi toimia samalla tavalla naisen ruumis, mutta suhteen hallinnossaan ne poikkeavat radikaalisti toisistaan. Valinta näiden ehkäisymenetelmää vaihtoehdoista on tehnyt käyttäjä perustuu mukavuutta. Yhdistetty ehkäisypilleri kuten Yasmin on useimmin valitsema seksuaalisesti aktiivisia naisia ​​Suomessa koska sen laitoksen kätevä käyttö. Kuitenkin naiset, jotka ovat erittäin kiireinen jokapäiväisessä elämässä tai niille, jotka eivät halua noudattaa aikataulun tapa ottaa pillerit voivat löytää Evra paikata sopivampi. Koska tästä syystä asiantuntijat aina suositella, että käyttäjän pitäisi keskittyä hänen vaatimus ennen muodostavat hänen mieltään valitsemalla hormonaalista ehkäisymenetelmää.

Vuonna Suomessa markkinoilla on tällä hetkellä yli 30 eri yhdistetyn ehkäisypillereiden, jotka ovat käytettävissä, mutta monipuolinen tehokkuutta Yasmin on toimittanut sille johtava asema markkinoilla. Vaikka tämä pilleri saa valtavan asiakastukea, lääkärit myös määrätä ottein käyttäjien keskuudessa etsivät turvallinen tapa hormonaalista ehkäisymenetelmää. On kliinisesti todistettu, että vähemmän kuin yksi nainen jokaisen 100 Yasmin käyttäjää raskautta käytön jälkeen pilleri. Lisäksi naiset, joilla on taipumus painon saamassa aikana ehkäisypillerin käytön, voivat käyttää tätä ehkäisytabletin turvallisesti, koska se vähentää riskiä painonnousu huomattavasti.

Aktiiviset ainesosat Yasmin pillerit ovat etinyyliestradiolia ja drospirenonia. Nämä yhdisteet ovat synteettinen versio luonnon sukupuolihormonien, estrogeenin ja progesteronin, jotka tuotetaan naisen elimistöön. Jatkuva muutos tasolla näiden kahden hormonit koko naisen kuukautiskierron aiheuttaa vapauttamisesta muna munasarjoissa. Yhdynnässä sperma hedelmöittää munasolun ja nainen tulee raskaaksi. Synteettisen hormonit yhdistetystä ehkäisypillerin ohittavat luonnollinen muutos hormonaalista tasolla. Se lopettaa vapauttamisesta muna ja hedelmöityksen mahdollisuutta automaattisesti tulee alas. Lisäksi pilleri estää siittiöiden pääsyn kohtuun, tihentämällä kohdunkaulan liman. Lopuksi se muuttaa myös paksuus kohdun limakalvon, joka pysäyttää hedelmöittynyt munasolu kasvamasta kohdussa. Jos olet halukas, rekisteröidyistä apteekit tarjoavat sinulle mahdollisuus ostaa Yasmin verkkosisällöstä Suomessa.

Kuitenkin saada paras hyöty irti hoitoa se on otettava säännöllisesti ehdottomasti. Jokainen ehkäisypillerin tulee ottaa päivittäin, ja että myös samoihin aikoihin. Puuttuvat enemmän kuin kaksi pillereitä voi altistaa riskiä ei-toivotun raskauden. Naiset, jotka ovat kiireisiä jokapäiväisessä elämässään tai eivät halua noudattaa tällaista aikataulua voi kärsiä puuttuvista päivittäiset annokset. Evra laastari, tällaisissa tapauksissa voi olla parempi vaihtoehto. Nämä ohut ehkäisylaastari myös sisältää synteettistä estrogeenia ja progesteronia. Sinun tarvitsee vain liittää yksi näistä teidän paljaalla iholla, mieluiten sellaisiin paikkoihin, että ei jää hierotaan liikkeen aikana. Hormonaaliset ominaisuudet Evra ehkäisylaastarin saada oman veren, ohittavat luonnon kiertokulkuun ja vähentää riskiä raskauden.

Nyt päivän naiset ovat todennäköisesti käyttää eri ehkäisyä vaihtoehtoja, kuten pillerit ja ehkäisylaastarin. Joukossa erilaisia ​​yhdistetyn pillerit ja laastareita, Yasmin ehkäisypillereitä ja Evra laastaria käytetään enemmän naisilla on Suomessa.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s