Lär dig fördelarna med att använda Yasmin och Evra plåster

En kombinerad p-piller och en preventivmedelsdepotplåster kan fungera på samma sätt i en kvinnas kropp, men när det gäller deras förvaltning de skiljer sig radikalt från varandra. Valet mellan dessa preventivmedel alternativ måste göras av en användare baserat på bekvämlighet. En kombinerad p-piller som Yasmin är oftast väljs av sexuellt aktiva kvinnor i Sverige på grund av sin anläggning för bekväm användning. Men kvinnor som är mycket upptagen i sitt dagliga liv eller de som inte vill följa en planerad sätt att ta p-piller kan finna Evra plåster mer passande. På grund av denna anledning experter rekommenderar alltid att en användare bör fokusera på hennes krav först innan bestämma sig om att välja en hormonell preventivmetod.

I Sverige marknaden finns för närvarande mer än 30 typer av kombinerade p-piller som finns men den mångsidiga effekten av Yasmin har tillhandahållit en ledande position på marknaden. Även om detta piller får enorma kundsupport, läkare också förskriva det med tillförsikt bland användare som letar efter en säker metod för hormonella preventivmedel. Det är kliniskt bevisat att mindre än en kvinna av varje 100 Yasmin användare blir gravid efter att ha använt p-piller. Dessutom kvinnor, som har tendens vikt vinner under p-piller användning, kan använda detta p-piller säkert eftersom det minskar risken för viktökning betydligt.

De aktiva ingredienserna i Yasmin piller är etinylestradiol och drospirenon. Dessa föreningar är syntetisk version av den naturliga könshormoner, östrogen och progesteron som är producerade i en kvinnas kropp. Den kontinuerliga förändringen i nivån av dessa två hormoner under en kvinnas menstruationscykel orsakar frisättning av ett ägg i äggstocken. Under samlag spermier befrukta ägget och en kvinna blir gravid. De syntetiska hormoner i en kombinerad p-piller åsidosätta naturlig förändring i hormonnivå. Det stoppar frisättningen av ett ägg och risken för befruktningen kommer automatiskt ner. Dessutom stoppar ett piller spermier kommer in i livmodern genom att öka densiteten av cervikal slem. Slutligen, även ändrar den tjocklek av livmoderslemhinnan som stoppar ett befruktat ägg från att växa i livmodern. Om du är villig, juridiskt registrerade onlineapotek erbjuda dig möjligheten att köpa Yasmin nätet i Sverige.

Men för att få den bästa nytta av din behandling måste det tas regelbundet utan att misslyckas. Alla p-piller bör tas dagligen och som också ungefär samtidigt. Saknade mer än två piller kan utsätta dig för risken för oönskad graviditet. Kvinnor som är upptagna i deras dagliga liv eller inte vill följa en sådan tidtabell kan drabbas av konsekvenserna av saknad dagliga doser. EVRA plåstret, i sådana fall kan vara ett bättre alternativ. Dessa tunna p-plåster innehåller även syntetiskt östrogen och progesteron. Du behöver bara ansluta en av dessa till din nakna hud, företrädesvis på sådana ställen som inte får gnuggas under förflyttning. De hormonella egenskaperna hos Evra preventivmedel plåster komma in i blodet, åsidosätta naturens kretslopp och minska risken för graviditet.

Nu en dag kvinnor sannolikt kommer att använda olika preventivmedel alternativ som p-piller och preventivmedelsdepotplåster. Bland brett utbud av kombinerade p-piller och plåster, yasmin p-piller och Evra plåster är mer används av kvinnor i Sverige.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s