Leer de voordelen van het gebruik van Yasmin en Evra patch

Een gecombineerde anticonceptiepil en een anticonceptiepleister functioneert op dezelfde wijze in het lichaam van een vrouw, maar qua toediening ze verschillen radicaal van elkaar. De keuze tussen deze mogelijkheden anticonceptie moet worden door een gebruiker op basis van gemak. Een gecombineerde anticonceptiepil als Yasmin wordt het meest gekozen door seksueel actieve vrouwen in Nederland als gevolg van de faciliteit van handig gebruik. Echter, vrouwen die erg druk in hun dagelijkse leven of degenen die niet willen om een ​​geplande manier van het nemen anticonceptiepillen kunnen vinden Evra patch meer geschikt te volgen. Vanwege deze reden experts raden altijd aan dat een gebruiker moet zich richten op haar eis voordat die deel uitmaken van haar gedachten over het kiezen van een hormonale anticonceptiemethode.

In de Nederland markt zijn er momenteel meer dan 30 soorten van gecombineerde anticonceptiepillen die beschikbaar zijn, maar de veelzijdige werkzaamheid van Yasmin heeft voorzien van een leidende positie in de markt. Hoewel deze pil krijgt enorme customer support, artsen het ook voor te schrijven met een gerust hart onder de gebruikers op zoek naar een veilige methode van hormonale anticonceptie. Het is klinisch bewezen dat minder dan een vrouw van elk 100 Yasmin gebruikers zwanger na het gebruik van de pil geworden. Bovendien, vrouwen, die de neiging van gewicht verkrijgen tijdens pil gebruik, kan deze veilig oraal anticonceptiemiddel gebruiken als het risico op gewichtstoename aanzienlijk vermindert.

De werkzame bestanddelen van Yasmin pillen zijn ethinylestradiol en drospirenon. Deze verbindingen zijn synthetische versie van de natuurlijke geslachtshormonen, oestrogeen en progesteron die worden geproduceerd in het lichaam van een vrouw. De continue verandering in het niveau van de twee hormonen tijdens de menstruele cyclus van een vrouw veroorzaakt het vrijkomen van een ei in de eierstok. Tijdens de geslachtsgemeenschap sperma bevruchten het ei en een vrouw zwanger wordt. De synthetische hormonen van een gecombineerde anticonceptiepil voorrang op de natuurlijke verandering in hormonale niveau. Het stopt het vrijkomen van een eicel en de kans op bevruchting komt automatisch naar beneden. Bovendien, een pil voorkomt dat het sperma die in de baarmoeder door het verhogen van de dichtheid van baarmoederhalsslijm. Tot slot, het verandert ook de dikte van het baarmoederslijmvlies, die een bevruchte eicel stopt met groeien in de baarmoeder. Als je bereid bent, de wettelijk geregistreerde online apotheken bieden u de mogelijkheid om Yasmin online kopen in Nederland.

Echter, om de beste voordeel van uw behandeling moet regelmatig worden genomen zonder mankeren te krijgen. Anticonceptiepil moet dagelijks worden genomen en dat ook rond dezelfde tijd. Het missen van meer dan twee pillen kan u blootstellen aan het risico van ongewenste zwangerschap. Vrouwen die bezig in hun dagelijks leven zijn of niet willen om dergelijke schema volgen kunnen lijden onder de gevolgen door het missen van dagelijkse doseringen. Evra patch, in dergelijke gevallen kan een betere optie. Deze dunne anticonceptiepleister synthetische oestrogeen en progesteron bevatten ook. Je moet gewoon een van deze aan uw blote huid, bij voorkeur bij dergelijke locaties die niet krijgen gewreven tijdens beweging. De hormonale eigenschappen van Evra anticonceptiepleister te krijgen in je bloed, voorrang boven de natuurlijke cyclus en de kans op zwangerschap te verminderen.

Nu een dag is het waarschijnlijk dat verschillende contraceptie opties zoals anticonceptiepillen en anticonceptiepleister gebruiken. Onder de brede waaier van gecombineerde anticonceptiepillen en patches, Yasmin anticonceptiepil en Evra patch worden meer gebruikt door vrouwen in Nederland.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s