Bästa huskurer för att förhindra saggy bröst och hålla dem perfekt perky

 

Men bröst hos kvinnor börjar vanligen avsevärt sag efter 40s, men denna process kan börja innan också. Bortsett från ålder, kan bröst vikande kan uppmuntras också av några andra faktorer, bland annat snabb viktminskning eller vinst, graviditet, klimakteriet, amning, ansträngande motion, näringsbrist, eller bär en olämplig behå.

Dessutom kan det också orsakas av vissa sjukdomar, såsom bröstcancer eller lungsjukdomar som tuberkulos. Det här problemet kan också stimuleras av överdriven konsumtion av alkohol, kolsyrade drycker eller nikotin.

SAGGY-BREASTS

Våra bröst omfattar bindväv, fett och mjölkproducerande körtlar. För att inte svikta och hålla sina perky, måste vi ta en lämplig hand om dem. Här är några användbara tips som hjälper dig att förhindra deras hängande och hålla dem i god form:

1) Motion

Om dina bröst är saggy, måste du regelbundet göra några övningar för att rikta bröstvävnad, liksom bröstmusklerna runt bröstet. Du kan göra arm höjer hantel flyes, bröst pressar och drar rund om armhävningar, och mer. Kom också ihåg att bära en stödjande eller sport-bh under träningen.

2) Granatäpple

Denna anmärkningsvärda frukt har kraftfulla anti-aging egenskaper, och det effektivt förhindrar att förhindra hängande bröst. Granatäpple fröolja innehåller höga halter av fytonäringsämnen som ger bröst fasthet. Använd denna olja att massera brösten vid sänggåendet för 5- 10 minuter.

Du kan också blanda granatäpple skal och några varma senapsolja i syfte att förbereda en pasta. Massera dina bröst i en cirkulär rörelse med pastan i 5-10 minuter på kvällen, innan du somnar.

Du kan också blanda en tesked av torkade och pulvriserade granatäpple svål med 4 teskedar Neem olja, värm blandningen och låt den svalna. Använd denna kombination för att massera brösten två gånger om dagen under några veckor.

3) Olivolja Massage

Olivolja är rikligt förekommande i antioxidanter och fettsyror, som kastar om skador orsakade av fria radikaler och förhindra hängande bröst. Dessutom kommer denna fantastiska olja också förbättra strukturen och tonen i huden.

Allt du behöver göra är att sätta några olivolja droppar på handflatorna, gnid dem, och massera dina bröst. Denna massage bör pågå i 15 minuter, och det på ett effektivt sätt kommer att stimulera cell reparation, liksom blodflödet. Upprepa det 4-5 gånger i veckan.

Dessutom kommer du att dra en hel del från den massage av andra oljor samt, såsom jojoba, mandel, argan, eller avokadoolja.

4) Äggvita

På grund av sina kraftfulla sammandragande och hud-närande egenskaper, äggvita är otroligt vid förebyggande av bröst sagging. De innehåller också vattenkraftverk lipider som effektivt lyfter den lösa huden runt brösten.

En gång i veckan, måste du tillämpa följande botemedel: Whip en äggvita i syfte att förbereda en skummande konsistens, och tillämpa den på dina bröst. Låt det alltså för 30minutes. Tvätta bort det med gurka eller lök saft, och så småningom, med kallt vatten.

5) Gurka och äggula

Denna anmärkningsvärda mask kommer att hjälpa dig att lyfta dina bröst, som gurka innehåller naturliga hud-toning egenskaper, och äggulor innehåller vitaminer och höga proteinnivåer och som ytterst krävs för att förebygga hängiga bröst.

I en mixer, mosa en liten gurka, och tillsätt 1 äggula och en tesked smör eller grädde. Förbered en pasta och tillämpa den på dina bröst. Låt stå i 30 minuter för att handla och tvätta bort det med kallt vatten då. I syfte att stärka och strama dina bröstvävnad, bör du upprepa denna behandling en gång i veckan.

6) Shea Butter

Att vara rik på vitamin E, sheasmör effektivt stramar åt huden och företag brösten. Också hämmar det cellskador orsakade av fria radikaler.

Applicera lite sheasmör på brösten. Gnugga bröst med några sheasmör i en uppåtgående och cirkulär riktning i 10-15 minuter. Låt sheasmör för ytterligare 10 minuter, och skölj sedan. Upprepa 3-4 gånger i veckan.

7) Aloe Vera

Aloe Vera innehåller antioxidanter som fast de hängiga bröst och förhindra skador framkallade av fria radikaler.

Blanda en matsked av aloe vera gel, en tesked honung och en tesked majonnäs. Applicera blandningen till dina bröst och låt den verka i 15 minuter. Skölj med varmt vatten, och på nytt med kallt vatten i slutet. Upprepa denna procedur en gång i veckan.

Dessutom kan du använda aloe vera gel på brösten och massera försiktigt. Massagen bör pågå i 10 minuter, och sedan lämna gelen på brösten i 10 minuter. I slutändan, skölj med varmt vatten. För bästa resultat, upprepa denna behandling 4-5 gånger i veckan.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s