Nuvaring & Evra: kätevä vaihtoehto ehkäisypillerit

Vaikka pillerit ovat suosittuja ehkäisymenetelmää, tarvetta ottaa se päivittäin 21 päivän ajan voi tehdä haastavaa joillekin naisille. Hyvä uutinen on, että nyt naiset voivat käyttää vaihtoehtoisia ehkäisymenetelmiä kuten ehkäisyväline Ehkäisyrengas. Nuvaring, ehkäisymenetelmää Ehkäisyrengas, työnnetään emättimeen kerran kuukaudessa tarjota sinulle lähes 100% suojan raskautta.

nuvaringTämä joustava rengas on noin 2 tuumaa halkaisijaltaan ja vapauttaa tasainen annos keinotekoisten naishormonit (etinyyliestradiolia ja etonogestreelia) verenkiertoon. Tämä Emätinrengas vähitellen saamassa suosiota naisten keskuudessa, sillä se tarjoaa kätevästi vain korvaa sen kerran kuukaudessa. Se voi myös tarjota suojaa kehittämällä sisäsynnytintulehduksen, munasarjakystia tai kohdun ja munasarjojen syöpien. Se pysyy voimassa, vaikka olet sairas tai ripuli, mikä ei tapahdu suullinen ehkäisypillereitä. Kuitenkin jotkut naiset voivat kokea emättimen epämukavuutta ja kipua yhdynnän aikana tai kun virtsaamista. Lisäksi yleisiä haittavaikutuksia ovat sukupuolielinten kutina, huimaus, emättimen epämukavuus, alhainen libido, lihaskouristuksia ja mielialan vaihtelut. Voit ostaa NuvaRing jälkeen Suomen menestyksekkään online kuulemisen.

evra-patchJotkut naiset ovat myös ihastunut Evra laastarin, ihon ehkäisylaastarin joka voi tarjota lähes 100% suojaa tahattomalta raskaudesta. Tämä laastarilappuun on vaihdettava kerran viikossa. Se sisältää synteettistä estrogeenia tunnetaan norelgestromiini, ja synteettistä progestiinia nimeltään etinyyliestradiolia. Kannattaa varmistaa säännöllisesti, että laastari on edelleen oikeassa paikassa ja ole löystynyt. Jotta asiaan verkossa ohjausta Evra, sinun tulisi etsiä luottamuksellinen kuulemisen kautta verkossa klinikoilla. Voit ostaa Evra jälkeen Suomen menestyksekkään online kuulemisen.

TheContraceptivePill.com tarjoaa hinta vertailu ja käyttää hyväkseen ostaa tai tilata nuvaring, Evra laastari ja muut contracetpive pillerit verkossa Euroopan maissa, kuten Saksassa, Sveitsissä, Tsekin tasavalta, Norja, Ruotsi, Espanja, Puola, Portugali, Suomi, Luxemburg, Belgia, Iso-Britannia ja Ranska.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s