NuvaRing & Evra: een handig alternatief voor pillen anticonceptie

Hoewel anticonceptiepillen zijn een populaire vorm van anticonceptie, op de noodzaak dat dagelijks in te nemen gedurende 21 dagen kan het een uitdaging voor sommige vrouwen te maken. Het goede nieuws is dat nu vrouwen kunnen alternatieve anticonceptie gebruiken, zoals contraceptieve vaginale ring. NuvaRing, een vaginale ring, wordt ingebracht in de vagina keer per maand je bijna 100% bescherming tegen zwangerschap te bieden.

 

nuvaringDeze flexibele ring is ongeveer 2 cm in diameter en releases gestage dosis van kunstmatige vrouwelijke geslachtshormonen (ethinylestradiol en etonogestrel) in je bloedbaan. Deze vaginale ring wordt geleidelijk aan populariteit wint onder vrouwen als het biedt het gemak van slechts één keer te vervangen in een maand. Het kan ook bescherming bieden tegen de ontwikkeling van bekken ontstekingsziekte, cysten op de eierstokken of baarmoeder en eierstokkanker. Het blijft geldig, ook als je ziek bent of last heeft van diarree, dat gebeurt niet met orale anticonceptiepillen. Echter, sommige vrouwen vaginale ongemak en pijn bij het vrijen of tijdens het urineren. Bovendien is het vaak voorkomende bijwerkingen zijn genitale jeuk, duizeligheid, vaginale ongemakken, een laag libido, spierspasmen en stemmingswisselingen. U kunt NuvaRing kopen in Nederland na een succesvolle online consult.

 

evra-patchSommige vrouwen zijn ook dol op Evra patch, een huid anticonceptiepleister dat bijna 100% bescherming tegen onbedoelde zwangerschap kan bieden. Deze pleister moet worden vervangen eens per week. Het bevat synthetisch oestrogeen bekend als norelgestromin en synthetische progestageen genoemd ethinylestradiol. Je moet regelmatig ervoor te zorgen dat de patch is nog steeds op de juiste plaats en is niet los geworden. Voor een relevante online begeleiding over Evra, moet je kijken naar vertrouwelijke overleg via online klinieken. U kunt Evra kopen in Nederland na een succesvolle online consult.

TheContraceptivePill.com biedt prijs vergelijking en gebruik maakt om te kopen of bestellen Nuvaring, Evra patch en andere contracetpive pillen online in Europese landen als Duitsland, Zwitserland, Tsjechië, Noorwegen, Zweden, Spanje, Polen, Portugal, Finland, Luxemburg, België, Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s