Kuinka kätevää on käyttää kierukka raskauden ehkäisyyn?

Tässä artikkelissa kerrotaan etuja käyttämällä ehkäisymenetelmää kela antaa sinulle suojaa toivotun raskauden ja kätevä tapa ostaa ehkäisymenetelmää rekisteröity verkossa klinikalla.

Useiden lähteiden mukaan kierukka tai kierukka otettiin ensimmäisen kerran vuonna se virtaa vuonna 1970 ja tehokkaan suojan raskauden siitä tuli suosittu lähes välittömästi. Koska käyttöönotto yhdistetyn pillereissä on ollut jyrkkä lasku suosio tämän ehkäisymenetelmä. Nykyinen tietojen mukaan lähes 4% koko aikuinen nainen kyseisessä maassa käyttää kierukka tai kierukka tehokas ehkäisymenetelmä ja maailmanlaajuisesti tämä numero on around120 miljoonaa. Melko ristiriidassa nykyisen käsitystä, että kierukka toimii päästämällä synteettistä estrogeenia ja progestiinia hormonien naisen kehon vähentää riskiä raskauden, se todella vapauttaa kuparin käyttäjän kehon ja tekee tarvittavat muutokset, jotka olisivat lopettaa siittiöiden pääsyn kohtuun, .

Huolimatta siitä, että kierukka kela ei käytä synteettisiä hormoneja, aivan samanlainen luonnonrakenteilla että elimistö tuottaa suojaa sinua ei-toivottu raskaus, kupari toimittama se toimii samalla tavalla synteettisiä progestiinia. Synteettiset progestrogen voi lopettaa ovulaatiota tai vapauttamista munan munasarjasta mutta se voi toteuttaa tarvittavat muutokset kohtu ympäristön paksuuntuminen kohdunkaulan nestettä (limakalvojen kaulan kohdunkaula) ja muuttamalla kohdun limakalvon. Kuparin suorittaa saman muutoksia naisen elimistöön. On kliinisesti todistettu, että ehkäisymenetelmää kupari kela on lähes 100% turvallinen. Kuitenkin, kun se tulee käyttää kela, sinun täytyy varmistaa, että se on oikein asennettu ja johtuu tästä syystä erityisesti koulutettu lääkäri tai hoitaja saattaa loppuun. Joissakin tapauksissa naisen kohtuun koko ei välttämättä ole sopiva riitä kelan. Koska tästä syystä lääkärin voi suorittaa pari testit selvittää, onko laite sopisi sinulle vai ei.
Etuja käyttämällä kupari kela ovat moninaiset ja ne voivat sisältää:

  • Tehokas suoja-toivottuja conceptive heti
  • Täysin luotettava, kun se tulee nauttia pitkäkestoinen ehkäisymenetelmää kansi
  • Kun lääkäri poistaa sen, hedelmällisyys tulisi palata normaaliksi
  • Vapautus ottaa ehkäisypillerin säännöllisesti
  • Koet kuukautiskierron syklit normaalisti
  • Komplikaatiot vakavia sivuvaikutuksia vähentää huomattavasti ehkäisyteho kela ei sisällä hormoneja

Jos sinulla on taustalla terveyttä on vähemmän todennäköistä, että te ilmenee ongelmia, kun käytät kupari kela verrattuna hormonaalista ehkäisymenetelmää pilleri

Se on helppo saada ehkäisymenetelmän kela asennettu oikein kohdun avulla asiantuntija lääkäri ja se ei vie enemmän kuin 15 20 minuuttia tehdä niin. Kela on asetettu naisen kehon avulla mediaalinen väline. Jotta koko prosessin helppo kela voidaan taittaa kuin juominen olki. Olki-rakenne on sitten asetetaan emättimeen ja kela on tullut ulos, ja se on jätetty tavalla, joka mahdollistaa sen, että kela sopii täydellisesti. Koko prosessi on usein pidetty kivulias monille naisille, jotka ovat valinneet sen; kuitenkin, verrattuna etuja, ottaen näin paljon riskejä ei voi olla niin huono idea, kun kaikki. Voit tilata pilleri mistä tahansa verkossa klinikalla, jossa voit saada tietoa tästä Ehkäisylaite ja muita menetelmiä.

Lisätietoja luotettavin pillerit tai tilaus verkossa verkkokuulemisen osoitteessa thecontraceptivepill.com/fi/

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s