Syitä akne ja Hoidot

Akne johtuu vaikutukset hormonien talirauhasten

Alkuvuosina, pojat ja tytöt ovat suuremmassa vaarassa teini akne breakouts, jos öljyn rauhasten itse aloittaa alusta tuottavat tali (ihon öljyä, joka voi muistuttaa rasvaa). Lisäämällä kysymys, koko kehon suojista kuolleet ihosolut jatkuvasti, sekä joitakin jokaisella on “tahmea” ihosolut, jotka eivät irtoa yleensä he yksinkertaisesti pysyy kiinni ihoon. Henkilöille, jotka ovat akne, nämä ylimääräinen ihosolujen sekoittuu öljyä ja tulppa karvatupet.

Harhaluuloja

Paljon myyttejä kelluva noin siellä, mikä aiheuttaa aknea. Katsotaanpa suoristaa jotkut ulos heti.

– Lika ei aiheuta akne
– Mustapää voi näyttää lian kytkemällä yksi teidän huokosiin, mutta se ei ole syy.
– Tali ja ihosolut sekoita ja joskus nousta avaamista huokosten. Mutta todellinen syy pysyy syvällä sisältämien huokosten.
– Nauti suklaata ja Fries. Ottamalla näissä suosikkeihin ei lisää tuotantoa tali sisällä ihoa.
– Jotkut teistä ehkä on kerrottu, että yhdyntää tai itsetyydytys voi aiheuttaa aknea. Vääriä.

Kuka saa enemmän akne?

Vaikka sekä pojat ja tytöt voivat saada akne on paremmat olla huonompi pojat, koska heidän kehonsa tuottaa enemmän ihon öljyjä. Kumma kyllä, teidän immuunijärjestelmä voi tulla sovellettavaksi myös tehdä sinulle ylimääräistä herkkä bakteerit jotka hankkivat loukkuun karvatupet.

Mikä määrittelee akne pahempi?

Jos käytät meikkiä, rusketus tuotteita tai hiusten kohteita, jotka sisältävät öljyä, he voivat lisätä huokosia kytkemällä ongelma.

– Koska stressiä kuin soveltamalla kouluille, tai kamppailee laadut, tai ehkä dating paineet voivat auttaa tuomaan esille akne.
– Aikana tytön ajan, hormonitasot voivat luoda enemmän sebum sisällä iho, joka voi pahentaa breakouts.
– Ja varo auringonvalo ei vain voi sitä vahingoittaa ihoa ja aiheuttaa ennenaikaista vanhenemista, se voi myös aiheuttaa näppylöitä.

Vaikka pitää ihosi puhtaana on tärkeä osa hoitoa, muistaa olla lempeä, ei kova pesee, ei poiminta tai puristamalla. Voit selvitä teini akne.

Jos nainen kärsii naisten akne tämä voi olla syynä lievä hormoni muutoksia, tai se voi olla peräisin pitkäaikainen hormoni epätasapaino. Riippumatta syystä, on naispuolinen anti-kovettumisen saatavilla.

OTC-tuotteet ovat tarjolla tahansa apteekki tai ruokakauppaan. Nämä ei-reseptiä akne arpi ihon hoidot sisältävät usein bentsoyyliperoksidia antibakteerinen puhdistusaine. Tämä koskee myös tuotteita, kuten Oxy 5 ja Neutrogena. Näitä käytetään usein myös lievän muotoja acne.Birth-pillereitä ovat tyypillinen reseptiä käytetään auttaa hoitoon naisten akne, esimerkiksi Ortho Kokeile Cyclen ja Estrostep. Ehkäisy ei aina poistaa kaikki naisten akne, ja voidaan pitäisi käyttää muiden hoitovaihtoehtoja, onko over-the-counter tai reseptillä.
Jos sinulla on hormoni epätasapaino aiheuttaa akne, lääkäri voi tunnistaa syy. Kun elimistö mukana kohonnut androgeenisesti tasolla, korotukset testosteroni hormoni, se voi aiheuttaa aknea. Hormoni hoidot voivat auttaa lopettamaan akne ennen kuin se tapahtuu.

Hormoni hoitoja voi auttaa kaikkein vaikea akne. Se estää androgeenien päässä stimuloiva geeli rauhaset. Öljyn sisällä iho voi tukkia huokoset ja aiheuttaa aknea. Pelkkä lääkäri voi antaa hormoni hoitoja, koska se vaatii verikokeita ja lisäksi reseptin suun kautta.

Accutane on reseptilääke, joka on tiivistetyssä muodossa vitamiini ja sen on osoitettu auttaa hoitoon vakavia akne. Tämä on viimeinen keino, koska sillä on vakavia kielteisiä vaikutuksia, kuten synnynnäisiä epämuodostumia, jos olet raskaana tai voi tulla raskaaksi. Vaikka voi olla tehokas hoitomenetelmä, hormonihoito on usein parempi vaihtoehto.

Vaihe yksi hoitoa on käydä lääkärin tai ihotautilääkäri. Ne voisivat auttaa tunnistamaan syyn ja suositella oikeus naaras aknen hoitoon sinulle. Lopeta elävät akne ja alkaa ottaa selkeä ihoa.

Home korjaustoimenpiteitä hoitoon akne

Reseptiä huumeiden auttaa hoitoon akne voi olla vakavia ja ikäviä sivuvaikutuksia. Ja joillekin, nämä lääkkeet ovat liian kalliita olla kannattava vaihtoehto. Onneksi on olemassa runsaasti edullisia ja tehokkaita kotiin korjaustoimenpiteitä hoitoon akne. Ei jokainen näistä korjaustoimenpiteitä on ihana kaikille, mutta niin kauan kuin et ole allerginen iho mille tahansa ainesosia, sinulla ei ole mitään menetettävää antamalla heille ammuttu. Täydennä kaikki anti kovettumisen juominen paljon vettä ja säännöllinen liikunta että hapettavia ja virkistää ihoa.

Sulautuvat yhteen jauhettua muskottia ja maitoa. Katso kasvosi ja anna vaikuttaa 1 tai 2 tuntia.

Levitä taikina hunajaa ja kanelia jauheena oman näppylöitä ja jättää yli yön. On suositeltavaa, että yrität tätä iltaisin 2 weeks.Grind joitakin appelsiininkuori ja lisää vettä. Levitä suoraan ja ympäri viat ja luopua siitä lähes 20 minuuttia. Levitä tuoretta minttua mehu ihoon se voi auttaa akne sekä hyönteisten puremat. Poista Mustapäiden käyttäen tahnaa valmistetaan jauhetusta retiisi siemenet ja vesi

Yksi tapa vähentää fysikaalisen akne on vähentää turvotusta. Voit kokeilla soveltamalla hammastahnaa (liitä, ei geeliä) oman viat ja jättää sen yön yli. Voit myös jään alas viat ennen kuin menet nukkumaan. Toinen tapa aloittaa sinulle anti kovettumisen kotona, jos et halua nähdä lääkäri, on yleensä aloittaa asianmukainen, päivittäinen kasvojen pesu järjestelmä. Voit yli pestä iho, ja niin niillä vain pahentaa sinun akne. Kaksi kertaa päivässä on luultavasti ihanteellinen, vaikka toiset ehdottavat kolme kertaa.

Ensimmäistä kertaa peset kasvot pitäisi olla, kun heräät kun nouset ylös. Varmista ensin, että kätesi ovat puhdistettava. Sitten märkä kasvot lämpimällä vedellä ja pestä käyttämällä lääkesaippua. Pesulappuja voi olla veroparatiisien bakteereille, joten älä käytä yksi hankaa. Sen sijaan, huuhtele kasvosi puhtaalla vedellä ja varovasti taputtele kuivaksi pehmeällä, puhtaalla towel.Wash kasvosi uudelleen ennen nukkumaanmenoa. Periaatteessa vain toista aamulla puhdistuksen rituaali. Jos huomaat kuiva paikkoja, voit hakea joitakin kosteusvoide, joka on suunniteltu akne. Jotkut suosittelevat kolmasosa puolivälissä päivän pestä, täytäntöönpanossa sama prosessi kuin aamulla pestä. Voit antaa sille yrittää. Se voi parantaa ihoa, mutta sinun pitäisi tarkasti huomioimaan vaikutuksia sillä on varmista, että se ei ole pahenee asioita.

Lisää tietoa

https://en.wikipedia.org/wiki/Acne_vulgaris

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s