Fördelar och möjliga biverkningar av att använda Mini piller

I den här artikeln hittar du information om definitionen och sammansättningen av minipiller som Cerazette eller Micronor.

Mini piller som Cerazette och Micronor gradvis ökar i popularitet bland sexuellt aktiva brittiska kvinnor när det gäller preventivmedel genom att använda hormonella p-piller. De mest populära preventivmedel i landet just nu är användningen av kombinerade p-piller läkemedel. P-piller som tillhör denna klass innehåller två konstgjorda kvinnliga könshormoner. Användning av dessa två läkemedel enligt föreskrivet sätt ökar inte bara nivån på dessa två hormoner i användarens kropp, men också de gör din reproduktiva systemet tror att ägglossningen har hänt redan; följaktligen frisättningen av ägg stoppas, vilket leder till minskade chanserna till graviditet, även om paret inte använder någon annan konventionell preventivmedel som en kondom. Även i fråga om farmakologi och sammansättning mini piller skiljer sig från kombinerade p-piller, de ger lika effektivt skydd mot risken för oönskad graviditet. Dock bör användare av p-piller som Cerazette och Micronor komma ihåg att de inte är skyddade mot risken för sexuellt överförbara infektioner.

Vad är en minipiller?

Vetenskapligt är minipiller kallas minipiller, som till skillnad från de kombinerade p-piller innehåller bara ett syntetiskt kvinnligt könshormon, gestagen. På grund av den sammansättning skillnaden kan gestagen-bara p-piller som Cerazette eller Micronor inte stoppa utsläpp av ägg i en kvinnas kropp, men det gör det svårt för spermier att befrukta ett ägg genom att göra sin resa medium, vaginalflytande, trögflytande. Dessutom detta hormon ändrar också livmoderslemhinnan och gör det så tunn att ett befruktat ägg inte kan fästa sig till livmodern väggen och utvecklas till ett embryo. Den största fördelen med p-piller som Cerazette eller Micronor är att de är mest lämpade för kvinnor, som tycker syntetiskt östrogen svårt att tolerera. Kvinnor med en kronisk rökning vana och de som ammar eller äldre (över 35 år) hitta minipiller mest lämpade att hålla sig fri från risken för oönskad graviditet.

Hur du tar en minipiller?

Oavsett vilken minipiller en villig kvinna förskrivs att använda, hon behöver för att fortsätta att ta det genom månaden utan avbrott. När det gäller kombinerade hormonella preventivmedel behöver en användare att använda den för 21 dagar, följt av en 7-dagars paus period. Denna regel gäller inte i fråga om minipiller och även om du har tid kan du inte sluta ta dessa piller.

Hur man köper en minipiller på nätet?

På thecontraceptivepill.com ger vi dig möjlighet att köpa Cerazette på nätet. För att köpa dina krav skaffa dig registrerade hos oss och sedan ta en kort online-möte med laget för vårdpersonal som arbetar med oss. Din information kommer att hjälpa oss att ge bestämma rätt födelsekontroll piller för dig. Om det visar sig att du inte är fysiskt lämpad att ta Cerazette då kommer vi att du en lika effektiv alternativ. När dessa steg är över och ditt fall rensas, är du fri att beställa din medicin för safeScience artiklar, leverans nästa dag på din adress. Om du är villig att köpa Micronor online från oss måste du följa samma process.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s