Edut ja mahdolliset haittavaikutukset käyttäminen Mini pillereitä

Tässä artikkelissa löydät tietoa määritelmä ja koostumus mini pillereitä kuten Cerazette tai Micronor.

Mini pillereitä kuten Cerazette ja Micronor vähitellen kasvava suosio keskuudessa seksuaalisesti aktiivisia Britanniassa naiset, kun on kyse syntyvyyden käyttämällä hormonaalista ehkäisyä pillereitä. Suosituin ehkäisymenetelmä maassa tällä hetkellä on käyttää yhdistelmäehkäisytablettien lääkkeitä. Pillerit kuuluvat tähän luokkaan sisältää kaksi keinotekoista naishormonit. Näiden kahden lääkkeitä mukaan määrätty tapa ei vain lisää tasoa näiden kahden hormoneja käyttäjän kehon vaan myös ne tekevät sukuelimiin uskovat, että ovulaatio on tapahtunut jo; Näin ollen vapauttamisesta munat lopetetaan, mikä vähentää mahdollisuuksia raskauden vaikka pari ei käytetä muuta tavanomaista ehkäisymenetelmää kuten kondomia. Vaikka kannalta farmakologian ja koostumuksen mini pillerit ovat erilaisia ​​yhdistetty pillereissä, ne tarjoavat yhtä tehokkaan suojan riskejä toivotun raskauden. Kuitenkin käyttäjät ehkäisypillereiden kuten Cerazette-tablettien käytön ja Micronor tulee muistaa, että ne eivät ole suojattu mahdollisuudet sukupuolitaudeista.

Mikä on mini pilleri?

Tieteellisesti, mini pillereitä kutsutaan pelkästään progestiinia, joka toisin yhdistetty pillereissä olla vain yksi synteettinen naissukupuolihormoni, progestiinia. Koska koostumusta ero, pelkkää progestiinia ehkäisypilleri kuten Cerazette tai Micronor voi lopettaa vapauttamisesta munat naisen ruumis, mutta se vaikeuttaa siittiöiden hedelmöittää munasolu tekemällä matkustuksen keskipitkällä, emättimen neste, viskoosi. Lisäksi tämä hormoni myös muuttaa kohdun limakalvon ja tekee niin ohut, että hedelmöittynyt munasolu ei voi liittää itsensä kohtuun seinään ja kehittyä alkio. Suurin etu ehkäisypillereitä kuten Cerazette tai Micronor on, että ne sopivat parhaiten naisille, jotka löytävät synteettistä estrogeenia vaikea sietää. Naiset, joilla krooninen tupakointi tottumus ja ne, jotka imettävät tai vanhusten (yli 35-vuotiaat) löytää pelkästään progestiinia sopivin pitää itsensä vapaiksi riskiä ei-toivotun raskauden.

Miten mini pilleri?

Riippumatta siitä, minkä minipilleri halukas nainen on määrätty käyttää, hän tarvitsee, että jatkat läpi kuukauden keskeytyksettä. Kun kyseessä on yhdistetty hormonaalisten ehkäisyvalmisteiden käyttäjä tarvitsee käyttää sitä 21 päivän ajan, jonka jälkeen pidetään 7 päivän tauko aikana. Tämä sääntö ei koske mini pillereitä ja vaikka sinulla on ajan et voi lopettaa näitä pillereitä.

Miten ostaa mini pilleri verkossa?

Tällä thecontraceptivepill.com annamme sinulle mahdollisuuden ostaa Cerazette verkossa. Ostaakseen teidän vaatimus hanki itsellesi rekisteröity kanssamme ja sitten ottaa lyhyt verkossa tapaaminen tiimi lääketieteen ammattilaisten kanssa meille. Omat tiedot auttavat meitä antamaan päättää oikea syntyvyyden pilleri sinulle. Jos todetaan, että et ole fyysisesti kunnossa ottaa Cerazette niin me suosittelemme yhtä tehokas vaihtoehto. Kun nämä vaiheet ovat ohi ja teidän tapauksessa on selvitetty, voit vapaasti tilata lääkityksen safeScience artiklan, yön toimitus osoitteesi. Jos olet valmis ostamaan Micronor verkossa meiltä sinun täytyy noudattaa samaa prosessia.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s