De voordelen en mogelijke bijwerkingen van het gebruik van Mini Pillen

In dit artikel vindt u informatie over de definitie en de samenstelling van de mini pillen zoals Cerazette of Micronor vinden.

Mini pillen zoals Cerazette en Micronor geleidelijk stijgt in populariteit onder seksueel actieve Britse vrouwen als het gaat om de controle geboorte met behulp van hormonale anticonceptiepillen. De meest populaire anticonceptie werkwijze het land op dit moment het gebruik van gecombineerde orale contraceptieve medicatie. Anticonceptiepillen die behoren tot deze klasse bevat twee kunstmatige vrouwelijke geslachtshormonen. Het gebruik van deze twee geneesmiddelen volgens de voorgeschreven manier niet alleen verhoogt het niveau van beide hormonen in het lichaam van een gebruiker, maar ook zij uw voortplantingssysteem van mening dat de eisprong al gebeurd; bijgevolg het vrijkomen van eieren wordt gestopt, wat leidt tot verminderde kans op zwangerschap ook als het koppel niet met elke andere gebruikelijke contraceptieve methode zoals een condoom. Hoewel op het gebied van farmacologie en samenstelling mini pillen zijn verschillend van gecombineerde orale anticonceptiepillen, bieden ze even effectieve bescherming tegen de risico’s van ongewenste zwangerschap. Toch moeten van contraceptieve pillen zoals Cerazette en Micronor herinneren dat ze niet tegen de kans op seksueel overdraagbare infecties.

Wat is een mini pil?

Wetenschappelijk, zijn mini-pillen bekend als alleen-progestageen pillen, die in tegenstelling tot het gecombineerde orale anticonceptiepillen bevatten slechts één synthetische vrouwelijke geslachtshormoon, progestageen. Vanwege de compositorische verschil, kan een alleen-progestageen pil zoals Cerazette of Micronor niet de vrijlating van de eieren in het lichaam van een vrouw te stoppen, maar het maakt het moeilijk voor sperma een eicel door hun reizen medium, het vaginaal vocht, stroperige bevruchten. Bovendien is dit hormoon verandert ook het baarmoederslijmvlies en maakt het zo dun dat een bevruchte eicel kan zich hechten aan de baarmoeder wand en zich ontwikkelen tot een embryo. Het grootste voordeel van de pil als Cerazette of Micronor is dat ze het meest geschikt voor vrouwen, die vinden synthetisch oestrogeen moeilijk te verdragen. Vrouwen met een chronische roken van sigaretten gewoonte en degenen die borstvoeding geven of ouderen (ouder dan 35 jaar) vinden progestageen-alleen pillen meest geschikt is om zichzelf vrij van het risico van ongewenste zwangerschap.

Hoe maak je een mini-pil?

Geen kwestie die alleen progestageen pil is een gewillige vrouw voorgeschreven te gebruiken, moet ze blijven nemen van het door middel van de maand zonder onderbreking. Bij gecombineerde hormonale anticonceptiemiddelen dient een gebruiker te gebruiken voor 21 dagen, gevolgd door een periode van 7 dagen rusten. Deze regel geldt niet in het geval van de mini-pillen en zelfs als je met periode kun je niet stoppen met het nemen van deze pillen.

Hoe maak je een minipil online kopen?

Bij thecontraceptivepill.com geven wij u de mogelijkheid om Cerazette online kopen. Om de aankoop van uw eis krijg je bij ons geregistreerd en neem dan een korte online vergadering met het team van medische professionals te werken met ons. Uw informatie zal ons helpen om te beslissen over de juiste pil voor u. Als blijkt dat je niet fysiek fit te Cerazette nemen dan zullen wij u wijzen op een even doeltreffend alternatief. Zodra deze stappen zijn voorbij en uw zaak wordt gewist, bent u vrij om uw medicatie voor safeScience artikelen, overnight aflevering op uw adres te bestellen. Als je bereid bent om Micronor online kopen van ons bent u nodig hebt om hetzelfde proces te volgen.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s