P-piller fakta och förmåner

P-piller eller p-piller är de mest populära preventivmetoder, eftersom de erbjuder maximalt skydd mot oönskad graviditet. De ger sinnesfrid, tillsammans med en frihet att bestämma när du vill bli gravid. Den kombinerade p-piller är en av de mest effektiva metoder för att förhindra graviditet. Det är känt som kombineras p-piller, eftersom den använder syntetiska former av två kvinnliga könshormoner: östrogen och progestogen. Det förhindrar graviditet genom att stimulera hormonbalansen och menstruationscykeln av den kvinnliga kroppen. Under årens lopp har de kombinerade p-piller har blivit mycket pålitlig, tack vare sin förmåga att passa din livsstil och behov och även tillmötesgående olika hormonella toleranserna för olika kvinnor.

Hur P-piller arbete?

De syntetiska versioner av östrogen och gestagen arbete på tre sätt, hindrar dig från att bli gravid under denna period. För det första är ägglossningen förhindras, för det andra begränsar tillväxten av livmoderslemhinnan och för det tredje livmoderhalsen blir tjockare. När livmoderhalsen tjockare, spermier inte kan komma in i livmodern. Dessutom gör kombinationen av dessa hormoner inte tillåta utsläpp av ägg från äggstockarna, så att inga ägg finns för befruktning.

Mest populära kombinerade P-piller:

Det finns olika typer av kombinerade p-piller som normalt tas under 21 dagar, följt av en sju dagars paus. Om dessa piller tas på rätt sätt och regelbundet under 21 dagar, då du skulle vara skyddade för hela 28-dagarscykel. Några av de omfattande p-piller är Yasmin, Micorgynon och Dianette. Yasmin piller är de mest populära kombinerade p-piller som skyddar dig mot oväntade graviditet. De minskar också risken för viktökning, som vanligtvis händer med andra piller. Det måste tas på den första dagen av din menstruation och kommer omedelbart att ge dig skydd. Dock bör p-piller bör undvikas om du är gravid, ammar eller det finns en medicinsk historia av blodpropp, stroke, livmoder- eller bröstcancer, högt blodtryck och njur- och leversjukdomar. Besök oss för mer information om prisjämförelse Yasmin och inköp på nätet.

Microgynon, annan kombinerade p-piller, har visat sig vara 99% effektiv i att kontrollera graviditet. Det måste tas på den första dagen i menstruationscykeln för ett effektivt skydd. Detta piller är också till hjälp när det gäller endometrios och smärtsamma perioder. Du kan köpa Microgynon om du inte är gravid, ammar, upplever vaginal blödning eller har en historia av stroke. Besök oss för mer information om prisjämförelse Microgynon och köpa på nätet.

Dianette är inte bara effektivt för att styra graviditet, men behandlar också akne problem och hirsutism (överdriven kroppsbehåring). De konstgjorda hormoner som före inuti minska effektivt hårväxt. Detta piller bör tas 21 dagar per månad, på samma sätt som Yasmin och Microgynon. Men några av de biverkningar till detta piller är viktökning och minskad sexlust. Om du lider av lever- eller njurproblem, högt blodtryck, hjärtproblem, gravid eller ammar, ska du inte ta sådana piller. Du bör alltid rådfråga din läkare innan du tar någon form av kombinerad p-piller som varje kvinnliga kroppen har en annan toleransnivå. Besök oss för mer information om jämförelsen Dianette pris och köp via Internet.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s