Anticonceptiepil feiten en voordelen

Anticonceptiepillen of anticonceptiepillen zijn de populairste anticonceptie, omdat ze bieden de maximale bescherming tegen ongewenste zwangerschap. Ze geven gemoedsrust, samen met een vrijheid om te beslissen wanneer u wilt zwanger te raken. De gecombineerde pil is een van de meest effectieve methoden om zwangerschap te voorkomen. Het is bekend gecombineerde anticonceptiepil omdat het gebruik maakt synthetische vormen van twee vrouwelijke geslachtshormonen: oestrogeen en progestageen. Het voorkomt zwangerschap door het stimuleren van het hormonale evenwicht en de menstruele cyclus van het vrouwelijke lichaam. In de loop der jaren is de gecombineerde anticonceptiepillen zeer betrouwbaar zijn geworden, als gevolg van hun vermogen om uw levensstijl en behoeften en ook de opvang van verschillende hormonale toleranties van verschillende vrouwen.

Hoe de Contraceptieve pillen werken?

De synthetische versies van oestrogeen en progestogeen werken op drie manieren u verhinderen vatten deze periode. Ten eerste wordt de ovulatie verhinderd, ten tweede beperkt de groei van het baarmoederslijmvlies en ten derde de cervicale mucus dikker. Wanneer de cervicale mucus dik, het sperma niet in staat zijn de baarmoeder voeren. Ook is de combinatie van deze hormonen het lozen van eieren toelaten van de eierstokken, zodat geen ei bevrucht kan worden.

Meest populaire gecombineerde Anticonceptiepillen:

Er zijn verschillende soorten gecombineerde contraceptieve pillen die normaliter genomen voor 21 dagen, gevolgd door zeven dagen rust. Als deze pillen correct en regelmatig worden genomen voor 21 dagen, dan zou je beschermd worden voor de volledige cyclus van 28 dagen. Sommige van de wijdverbreide anticonceptiepillen zijn Yasmin, Micorgynon en Dianette. Yasmin pillen zijn de populairste gecombineerde anticonceptiepillen die je beschermen tegen onverwachte zwangerschap. Ze verminderen ook het risico van gewichtstoename, welke gebruikelijk is bij andere pillen. Het moet worden genomen op de eerste dag van je menstruatie en zal je meteen voorzien van bescherming. Toch moet de pil worden vermeden als u zwanger bent, borstvoeding of er is een medische voorgeschiedenis van bloedstolsels, beroerte, baarmoeder- of borstkanker, hoge bloeddruk en nier- en leverziekten. Bezoek ons voor meer informatie over het Yasmin prijsvergelijking en online kopen.

Microgynon, een gecombineerde anticonceptiepil, bleek 99% effectief in het beheersen zwangerschap. Het moet worden genomen op de eerste dag van de menstruatiecyclus van een doeltreffende bescherming. Deze pil is ook nuttig in het geval van endometriose en pijnlijke menstruatie. U kunt kopen Microgynon als je niet zwanger bent, borstvoeding, het ervaren van vaginale bloeden of hebben een geschiedenis van beroertes. Bezoek ons voor meer informatie over de Microgynon prijsvergelijking en online kopen.

Dianette is niet alleen effectief voor het regelen van de zwangerschap, maar behandelt ook de acne probleem en hirsutisme (overmatige lichaamsbeharing). De kunstmatige hormonen onderhavige erin vermindert efficiënt de haargroei. Deze pil moet worden genomen 21 dagen van de maand, het zelfde als Yasmin en Microgynon. Echter, sommige van de neveneffecten op deze pil zijn gewichtstoename en verminderde libido. Als u lijdt aan lever- of nierproblemen, hoge bloeddruk, hartproblemen, zwangerschap of borstvoeding, dan niet zulke pillen in te nemen. U dient altijd uw arts te raadplegen voordat u een vorm van gecombineerde anticonceptiepil zoals elk vrouwelijk lichaam heeft een ander tolerantie niveau. Bezoek ons voor meer informatie over de Dianette prijsvergelijking en inkoop online.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s