Förhindra oönskad graviditet är i dina händer

Kvinnor runt om i världen har använt olika metoder för preventivmedel för att förhindra en oplanerad graviditet. Andra preventivmetoder som kondom har misslyckats med att leva upp till förväntningarna på ett effektivt skydd på grund av preventivmedel olyckor som kondom tår och kondom halka. Införandet av hormonella preventivmedel har gett kvinnor en möjlighet att njuta av ett bekvämt sätt att preventivmedel. Kombinerade p-piller är p-piller som består av två konstgjorda kvinnliga hormoner, som tillsammans arbeta för att förhindra graviditet på tre sätt.

Vad är Yasmin?

Yasmin är en av de mest populära kombinerade p-piller som föreskrivs av läkarkåren. Yasmin piller har visat sig vara nästan 100% effektiv för att förhindra kvinnor från att bli gravid. Den består av etinylöstradiol (artificiell östrogen) och drospirenon (artificiell gestagen) som aktiv ingrediens. Det är en av de mest effektiva och unika piller som minskar risken för viktökning, till skillnad från andra p-piller. Om du börjar ta Yasmin piller på första dagen av din menstruation så får du omedelbart skydd mot graviditet. Men du kan också ta det till den femte dagen, men i så fall är du skyldig att vidta extra försiktighetsåtgärder för de kommande sju dagarna. Besök betrodda onlineklinik Thecontraceptivepill.com för att läsa mer om Yasmin p-piller.

Vad är Mercilon?

Mercilon är ett populärt kombinerat p-piller, som består av två konstgjorda kvinnliga hormoner, etinylestradiol (artificiell östrogen) och desogestrel (gestagen), som dess aktiva ingredienser. Detta piller har visat sig vara nästan 100% effektiv för att förhindra dig från att bli gravid. Det fungerar på tre unika sätt att förhindra graviditet; det förhindrar processen för ägglossning, förtjocknings livmoderhalssekretet för att förhindra spermierna från att komma in i livmodern och förändra livmoderslemhinnan för att förhindra ett ägg från att fästa och växa. Du är skyldig att ta en Mercilon piller för 21 dagar menstruationscykeln. Du kan beställa Mercilon piller från pålitliga online kliniken TheContraceptivePill.com.

Vad är Femodene?

Femodene finns en mängd olika kombinerade p-piller som innehåller ett syntetiskt östrogen (etinylestradiol) och ett syntetiskt gestagen (gestoden) för att förhindra graviditet. Förutom att ge nästan 100% effektivt skydd mot graviditet, kan Femodene också göra perioder mer regelbunden, liksom mindre smärtsamt och lättare. Humörsvängningar kan minskas och PMS-symptom minimeras. Femodene måste tas varje dag vid samma tid för 21 dagar av 28 dagarscykel. Efter en sju dagars paus, kan nästa p-piller påbörjas. Under sju dagars paus kan du uppleva en bortfallsblödning.

Du kan köpa dessa kombinerade p-piller från någon av de välrenommerade och registrerade läkemedel online efter att ha avslutat ett samråd med en godkänd läkare eller vårdpersonal. Online samråd är en snabb och konfidentiell process där läkaren utvärderar din tidigare sjukdomshistoria och andra viktiga faktorer. Det hjälper honom att avgöra om läkemedlet är lämpligt för din kropp eller inte. När du är godkänd av medicinen, är ditt recept skickas till de registrerade apotek varifrån det skickas till din dörr.

Besök TheContraceptivePill.com den betrodda och välrenommerade online-klinik för att köpa Yasmin, Mercilon och Femodene nätet i de europeiska länderna.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s