En guide till sammansatt effektiv piller och minipiller

Den kombinerade p-piller (p-piller) – P-piller med två hormoner

Det finns i huvudsak två typer av p-piller; en innehåller två konstgjorda kvinnliga könshormoner och en annan innehåller enstaka artificiell kvinnligt könshormon. När du börjar använda någon av de piller du sätter en effektiv och tillförlitlig barriär mellan dig och oväntad graviditet. Bekvämligheten och pålitlighet av en p-piller har minskat användningen av kondomer under de senaste åren. Baserat på sammansättningen av ett p-piller, är det klassificeras i kombinerad p-piller och minipiller. De kombinerade p-piller består av konstgjorda versioner av kvinnliga könshormoner gestagen och östrogen. Medan minipiller är sammansatt av en enda könshormon gestagen. De kombinerade p-piller är ses som mer effektiva som de erbjuder dig några extra fördelar tillsammans med att förebygga just graviditet. Några av de kända kombinerade p-piller diskuteras nedan.

Fakta om Microgynon piller

MicrogynonMicrogynon är en framstående kombinerade p-piller som används av miljontals kvinnor. Det påverkar framgångsrikt reproduktionscykel av din kropp för att ge dig 100% effektiva resultat för att förhindra graviditet. Som diskuterats ovan, erbjuder detta kombinerade p-piller några extra fördelar såsom att förbättra utseendet på din hud och hår. Den behandlar också hirsutism (extrem ansiktshår) och endometrios. Den styr menstruationscykeln för att minska smärta relaterad till perioder. Du kan få ett omedelbart skydd mot risken för graviditet om du börjar ta Microgynon pillret från den första dagen av din menstruation. Besök vår länk för att läsa mer eller köp Microgynon online från TheContraceptivepill.com.

Det fungerar på tre sätt för att förhindra hotet om graviditeten. Det börjar med att sätta stopp för processen för ägglossning, så att ett ägg inte frigörs från äggstockarna. Det förtjockar också slemmet i livmoderhalsen så att ett ägg inte blir befruktade av spermier. Slutligen, det orsakar förtunning av livmoderslemhinnan på grund av vilka ett ägg inte kan bädda in och växa i livmoderväggen. Du kan ta detta piller om du är över 18 år och som inte lider av någon allvarlig hälso komplikation.

Fördelar med att använda Yasmin

YasminYasmin är en allmänt skriven kombinerat p-piller som är nästan 100% framgångsrika i att skydda kvinnor mot graviditet. Det inte bara hindrar dig från att bli gravid på ett bekvämt sätt, men erbjuder några exceptionellt bra förmåner. Yasmin piller avstyr avsevärt lagring av vatten i kroppen och minskar därmed risken för viktökning, i motsats till andra piller. Den behandlar också akne frågor tillsammans förbättra utseendet på din hud och hår. Men Yasmin piller inte officiellt föreskrivs för behandling av hudproblem.

Veta mer om Cilest p-piller

Cilest är ett utbrett kombinerat p-piller, som består av norgestimat och etinylestradiol, de konstgjorda former av östrogen och gestagen. Det är mycket populärt som det stöd i att reglera menstruationscykeln för att minska svår smärta som kan uppstå under din tid. Precis som andra piller förhindrar detta piller graviditet genom att stoppa ägglossning, gallring livmoderslemhinnan och förtjockning av livmoderhalsen. Cilest piller bör tas för 21 dagar av din menstruationscykel, varefter du skulle följa en paus på sju dagar. Några av de möjliga biverkningar av denna medicin är illamående, kräkningar, huvudvärk, vaginal svampinfektion och ömma bröst. Du kan köpa Cilest piller genom någon av de registrerade onlineapotek.

minipiller (Single hormon piller)

Hormonella preventivmedel är en mycket populär form av preventivmedel som används av kvinnor över hela världen. Bland de mest tillförlitliga och utbredda hormonella alternativ är p-piller, men nyare metoder såsom preventivmedelsplåster och preventivmedelsringen ökar också i popularitet och är lika effektiva. P-piller är indelade i två kategorier: den kombinerade p-piller och minipiller. Vilken typ de är beroende av de syntetiska hormoner som ingår i dem. När du tar någon typ av p-piller, kommer ett piller måste tas vid samma tidpunkt varje dag för att vara effektiv.

MicronorMicronor är ett exempel på ett vanligt föreskrivna minipiller. Det är nästan 100% som ett sätt att förhindra graviditet. Som ett minipiller, bara innehåller den en syntetiskt hormon, och det är en typ av gestagen kallas northeristerone (0.35 milligram). Micronor fungerar på två sätt att stoppa dig från att bli gravid. Det är säkert för de flesta kvinnor som fyllt 18. Det är möjligt att köpa Micronor nätet, men det rekommenderas starkt att du bara göra detta via betrodda och ansedda online kliniker. Du kan uppleva några milda biverkningar när de tagit Micronor, såsom huvudvärk, viktförändringar, illamående eller migrän.

cerazetteCerazette är också ett av de mest populära och mest använda minipiller. Det har visat sig vara nästan 100% effektiva för att skydda kvinnor mot graviditet. Den består av desogestrel (artificiell gestagen). Det är den enda minipiller, som kan förhindra processen för ägglossning, precis som kombinerade p-piller. Detta piller kan tas av kvinnor som är över 18 år, men bör undvikas om du redan är gravid. Cerazette är ett utmärkt alternativ för kvinnor som är allergiska mot östrogen, ammar eller de som är över 35 år och är vanerökare. Besök vår länk för att läsa mer eller köp Cerazette online från TheContraceptivepill.com.

Femulen är ett minipiller som är ett effektivt sätt att preventivmedel. Det har visat sig vara nästan 100% effektivt för att förhindra befruktning. Den aktiva komponenten i detta piller är ethynnodiol diacetat (artificiell gestagen, 0,5 milligram). Detta piller kan tas av kvinnor som är 18 år eller över, men bör undvikas av gravida kvinnor. Du måste ta detta piller för alla 28 dagar av menstruationscykeln. Om du börjar ta Femulen från första dagen av din menstruation, får du omedelbart skydd från oplanerad graviditet. Även detta piller inte innehåller östrogen, kan det orsaka några vanliga biverkningar som illamående, kräkningar, förändringar i menstruationsblödning, minskad sexlust, ömma bröst, hudproblem och depression.

Du kan köpa piller från betrodda onlineapotek thecontraceptivepill.com. Det erbjuder pris jämförelse av de populära, pålitliga och registrerade onlineapotek. Dessa apotek erbjuder online-samråd och även utnyttjar att köpa mediciner. Efter att ha avslutat en fri och snabb online-samråd med en certifierad läkare. Online konsultation hjälper vårdpersonal för att bedöma om p-piller är bäst för din kropp eller inte. Om du är godkänd av medicinen, är ett recept utfärdas till dig. Din beställda läkemedel skickas diskret till din dörr.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s