Een gids voor de totale effectieve pillen en mini-pillen

De gecombineerde anticonceptiepil (De pil) – De pil met twee hormonen

Er zijn in hoofdzaak twee soorten anticonceptiepillen; één bevat twee kunstmatige vrouwelijke geslachtshormonen en een andere bevat enkele kunstmatige vrouwelijke geslachtshormoon. Als je begint met een van de anticonceptiepillen je een effectieve en betrouwbare barrière tussen u en onverwachte zwangerschap. Het gemak en de betrouwbaarheid van een anticonceptiepil heeft het gebruik van condooms verminderd in de afgelopen jaren. Op basis van de samenstelling van een orale anticonceptiepil, wordt het ingedeeld in combinatie anticonceptiepil en mini-pil. De gecombineerde anticonceptiepillen bestaan uit kunstmatige versies van vrouwelijke geslachtshormonen progestageen en oestrogeen. Terwijl de mini-pil is samengesteld uit een enkele geslachtshormoon progestageen. De gecombineerde anticonceptiepillen worden gezien als meer effectief als ze bieden u een aantal extra voordelen, samen met het voorkomen van slechts zwangerschap. Enkele van de bekende gecombineerde anticonceptiva hieronder besproken.

Feiten over Microgynon pil

MicrogynonMicrogynon is een eminente gecombineerde anticonceptiepil gebruikt door miljoenen vrouwen. Het beïnvloedt succes de voortplantingscyclus van je lichaam om u 100% effectieve resultaten in het voorkomen van zwangerschap. Zoals hierboven besproken, deze gecombineerde anticonceptiepil biedt een aantal extra voordelen, zoals het verbeteren van de uitstraling van uw huid en haar. Het behandelt ook hirsutisme (extreme gezichtshaar) en endometriose. Het controleert je menstruele cyclus om de pijn in verband met periodes te verminderen. U kunt onmiddellijke bescherming tegen het risico van de zwangerschap als je start met de Microgynon pil vanaf de eerste dag van je menstruatie. Bezoek onze link om meer te lezen of te kopen Microgynon online uit TheContraceptivepill.com.

Het werkt op drie manieren om de dreiging van de zwangerschap te voorkomen. Het begint met het assembleren stopzetting van het ovulatieproces waardoor een ei niet wordt vrijgegeven uit de eierstokken. Het verdikt ook het slijm van de baarmoederhals, zodat een ei niet wordt bevrucht door sperma. Tenslotte veroorzaakt het dunner worden van baarmoederslijmvlies waardoor een ei niet kan insluiten en groeien in de baarmoederwand. U kunt deze anticonceptiepil nemen als je boven de 18 jaar en heb geen last van ernstige gezondheidsproblemen complicatie.

Voordelen van het gebruik van Yasmin

YasminYasmin is een algemeen voorgeschreven gecombineerde anticonceptiepil die bijna 100% succes de bescherming tegen zwangerschap. Het is niet alleen voorkomt dat u het concipiëren in een handige manier, maar biedt een aantal uitzonderlijk goede voordelen. Yasmin pillen aanzienlijk afwendt het vasthouden van water in je lichaam en daardoor vermindert de kans op gewichtstoename, in tegenstelling tot andere anticonceptiepillen. Het behandelt ook acne problemen, naast het verbeteren van de uitstraling van uw huid en haar. Echter, Yasmin pillen niet officieel voorgeschreven voor de behandeling van huidproblemen.

Meer over Cilest pil weten

cilestCilest is wijdverspreid gecombineerde anticonceptiepil bestaande uit norgestimaat en ethinylestradiol, de kunstmatige vormen van oestrogeen en progestageen. Het is zeer populair als het helpt bij het reguleren van je menstruele cyclus om de ernstige pijn die u kunt ondervinden tijdens je menstruatie te verminderen. Net als andere anticonceptiepillen, deze pil voorkomt zwangerschap door het stoppen van de ovulatie, dunner het baarmoederslijmvlies en verdikking van de cervicale slijm. Cilest pillen moeten worden genomen voor 21 dagen van uw menstruatiecyclus, waarna je een pauze van zeven dagen zou volgen. Sommige van de mogelijke bijwerkingen van deze geneesmiddelen zijn misselijkheid, braken, hoofdpijn, vaginale spruw en borsten. U kunt Cilest pillen te kopen via een van de geregistreerde online apotheken.

mini-pillen (Single hormoon pil)

Hormonale anticonceptie is een zeer populaire vorm van anticonceptie gebruikt door vrouwen over de hele wereld. Een van de meest betrouwbare en meest gebruikte hormonale opties zijn orale anticonceptiepillen, maar meer recente methoden zoals de anticonceptiepleister en de anticonceptiering zijn ook steeds meer in populariteit en zijn net zo effectief. Orale anticonceptiepillen zijn onderverdeeld in twee categorieën: de combinatiepil en de mini-pil. Welk type ze zijn afhankelijk van de synthetische hormonen die hierin worden gedaan. Bij het nemen van elk type anticonceptiepil, zal een pil moeten worden genomen op dezelfde tijd elke dag om effectief te zijn.

micronorMicronor is een voorbeeld van een algemeen voorgeschreven minipil. Het is bijna 100% als een manier om zwangerschap te voorkomen. Als minipil, het bevat slechts een synthetisch hormoon, en dat is een soort progestageen genaamd northeristerone (0,35 mg). Micronor werkt op twee manieren om je te stoppen van zwanger worden. Het is veilig voor de meeste vrouwen boven de leeftijd van 18. Het is mogelijk om Micronor online te kopen, maar het is sterk aangeraden dat u dit alleen doen via vertrouwde en gerenommeerde online klinieken. U kunt sommige milde bijwerkingen ervaren tijdens het nemen van Micronor, zoals hoofdpijn, gewichtsveranderingen, misselijkheid of migraine.

cerazetteCerazette is ook een van de meest populaire en meest gebruikte mini-pillen. Bewezen is bijna 100% effectief bij de bescherming tegen zwangerschap. Het is samengesteld uit desogestrel (kunstmatige progestageen). Het is de enige minipil die het proces van ovulatie kan verhinderen, zoals gecombineerde contraceptieve pillen. Deze pil kan worden genomen door vrouwen die boven de 18 jaar, maar moet worden vermeden als u al zwanger bent. Cerazette is een uitstekend alternatief voor vrouwen die allergisch zijn voor oestrogeen, borstvoeding geven of mensen die boven de 35 jaar en zijn regelmatige rokers. Bezoek onze link om meer te lezen of te kopen Cerazette online uit TheContraceptivepill.com.

Femulen is een mini-pil die is een effectieve manier van anticonceptie. Bewezen is bijna 100% effectief in het voorkomen conceptie zijn. Het actieve bestanddeel van deze pil is ethynnodiol diacetaat (kunstmatige progestageen, 0,5 milligram). Deze pil kan worden genomen door vrouwen die 18 jaar of ouder, maar moet vermeden worden door zwangere vrouwen. Je nodig hebt om deze pil te nemen voor alle 28 dagen van je menstruatiecyclus. Als u start met Femulen vanaf de eerste dag van je menstruatie, krijgt u onmiddellijke bescherming van ongeplande zwangerschap. Hoewel deze pil geen oestrogeen bevat, kan het enige algemene bijwerkingen zoals misselijkheid, braken, veranderingen in menstruele bloeden, vermindering van libido, gevoelige borsten, huidproblemen en depressie.

U kunt anticonceptiepillen van vertrouwde online apotheek thecontraceptivepill.com kopen. Het biedt prijs vergelijking van de populaire, vertrouwde en geregistreerde online apotheken. Deze apotheken bieden online consultatie en maakt ook voor medicijnen te kopen. Na het voltooien van een gratis en snelle online overleg met een gecertificeerde arts. De online consultatie helpt de medische professional bij de beoordeling of de anticonceptiepil is het meest geschikt voor je lichaam of niet. Als u goedkeuring van de medicatie, is een recept afgegeven aan u. Uw bestelde medicatie wordt discreet verzonden naar uw deur.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s