Informatie over Yasmin en Cerazette pil

Kort overzicht van de pil

De anticonceptiepil zijn alom bekend als orale anticonceptiepillen .Anticonceptiepillen worden in principe samengesteld uit synthetische hormonen om zwangerschap te voorkomen. Yasmin en Cerazette anticonceptiepillen zijn twee populaire voorgeschreven medicijnen onder andere opties. De hormonen die door deze medicijnen interfereren met je menstruatiecyclus om ongeplande zwangerschap te voorkomen. Een vrouw die zwanger wordt wanneer een eicel vrijkomt uit de eierstokken wordt bevrucht door het sperma vrijkomt uit het lichaam van de mens. Anticonceptiepillen werkt door aanpassing van de vrouwelijke geslachtshormonen zodat geen eicel vrijkomt uit ovarium en dus niet zwanger wordt.

In principe zijn er twee soorten van contraceptieve pillen 1) de pil of het gecombineerde anticonceptiepil en 2) minipillen. Gecombineerde anticonceptiepillen bevatten een combinatie van synthetische vorm van de vrouwelijke hormonen oestrogeen en progestageen, terwijl de mini-pillen bevatten enkel hormoon progestageen alleen. De mini pillen zijn effectief als de pil. Want het enige hormoon bevat het gaat met minder bijwerkingen te vergelijken met de pil.

De vervaardigde vrouwelijke hormonen maken het lichaam te accepteren dat de eisprong is dus gebeurd geen ei is uit de eierstok ontladen. Bovendien dikker de cervicale lichaamsvloeistof zodat sperma niet de baarmoeder treedt en Concluderend verdunningsmiddelen het baarmoederslijmvlies dus geen ei capaciteit zich aansluiten Zo de bevruchting van de eicel mislukt en een vrouw doesn ‘ t zwanger worden. De minipil en gecombineerde anticonceptiepillen hebben bewezen praktisch 100% effectief zo ​​ver zijn. De meest erkende pillen zijn Yasmin en Cerazette.

Yasmin:

Yasmin pillen zijn over het algemeen gebruikt door dames die ouder zijn dan 18 jaar oud. Het voorziet u prompt bescherming tegen zwangerschap, zodra u het op de eerste dag van je menstruatie. In sommige gevallen, het kan ook worden genomen tot de vijfde dag van je menstruele cyclus, maar tijdens die week moet je een aantal andere anticonceptie methoden zoals condooms gebruiken. Het beste ding over Yasmin is vermindert het gevaar voor gewichtstoename of het vasthouden van water in het lichaam, want het kan gebeuren met andere orale anticonceptiva. Het behandelt ook acne problemen samen met het verbeteren van het uiterlijk van de huid. Dit gebeurt als gevolg van synthetische hormonen exposeren in deze pil. Deze pil is zeker niet geschikt voor u als u een medische voorgeschiedenis van beroertes, geelzucht, abdominale of vaginale bloeden, elke vorm van bloedstolsel, baarmoeder- of borstkanker, nier- en leveraandoeningen, of hypertensie (hoge bloeddruk). U kunt ook telefonisch bestellen of neem online consultatie voor Yasmin bijthecontraceptivepill.com vóór het inschakelen van andere gecombineerde pil naar Yasmin.

Cerazette:

Cerazette wordt vaak aangeduid als een mini pil vanwege het feit dat het bestaat uit slechts één hormoon progestageen, maar is nog steeds zo krachtig als welke andere orale pil. Het wordt gezien als een beter alternatief voor elk van die dames die ongunstige bijwerkingen van het gebruik van oestrogeen hormoon in de gecombineerde pil ervaren. Het vermindert de pijn tijdens de periode en het is een grote opluchting voor alle patiënten van dysmenorroe. Cerazette moet eenmaal per dag worden ingenomen, voor de hele maand. Echter, als het even welke dag u bent vergeten de pil te nemen op het juiste moment, kun je het tot 12 uur na het normale tijdstip. De inname van Cerazette kan soms een aantal veel voorkomende bijwerkingen zoals misselijkheid, braken, hoofdpijn, buikpijn te laten zien en een verminderd libido. U dient uw arts te raadplegen voordat u een orale anticonceptiepillen. U kunt ook telefonisch bestellen of neem online consultatie voor Cerazette op thecontraceptivepill.com vóór het inschakelen van andere minipil Cerazette.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s